Europa League

Γκαγκάτσης: «Στόχος μας η πρόκριση στους 16»

Τον στόχο που έχουν θέσει στον ΠΑΟΚ εν όψει των αγώνων με την Μπενφίκα στους «32» του Europa League ξεκαθάρισε ο Μάκης Γκαγκάτσης, μιλώντας στη Nova λίγο μετά την κλήρωση στη Νιόν της Ελβετία.

Την επιθυμία ο ΠΑΟΚ να προκριθεί στους «16» του Europa League για πρώτη φορά στην ιστορία του εξέφρασε ο Μάκης Γκαγκάτσης, ο οποίος εκπροσώπησε τον «Δικέφαλο του Βορρά» στην κλήρωση της διοργάνωσης.

Οι Θεσσαλονικείς θα αντιμετωπίσουν την Μπενφίκα, όμως ο παράγοντας του συλλόγου τόνισε πως θα μπορούσε να είχε τύχει πιο δύσκολος αντίπαλος στην ομάδα του Χουμπ Στέφενς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ λίγο μετά την κλήρωση στο Novasports

«Είναι μια δύσκολη ομάδα, την οποία σεβόμαστε. Θα προτιμούσαμε μια πιο εύκολη κλήρωση, αφού υπήρχαν πιο εύκολες ομάδες, όπως η Γκενκ. Από τη στιγμή όμως που ήμασταν στους αδύνατους θα είχαμε δύσκολο έργο.

Πιστεύω πως υπήρχαν και πιο δύσκολες ομάδες, όπως η Βαλένθια και η Σεβίλλη. Κανείς δεν έχει αποκλειστεί ή δεν έχει περάσει από μία κλήρωση. Ακόμη και πρώτοι να ήμασταν θα μπορούσαμε να είχαμε κληρωθεί με δύσκολη ομάδα.

Μας μένει πάντως μια πικρία από το ματς με την Άλκμααρ, καθώς θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε μια καλύτερη κλήρωση, χωρίς όμως κι αυτό να ήταν βέβαιο. Και παλαιότερα ήμασταν στους δυνατούς και πέσαμε με την Ουντινέζε.

Στόχος μας είναι η πρόκριση στους 16. Η ευρωπαϊκή διάκριση είναι ένας από τους φετινούς μας στόχους. Αν μπορέσουμε να κάνουμε το βήμα πρόκρισης, θα είναι πολύ καλά. Αποτελεί μεγάλη πρόκληση και ελπίζουμε σε ένα γήπεδο γεμάτο στις 20 Φεβρουαρίου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x