Europa League

Γκασπερίνι: «Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να αρχίζει από το 0-0»

Οι δηλώσεις του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ενόψει του επαναληπτικού της Αταλάντα με τη Λίβερπουλ, για τα προημιτελικά του Europa League.

Η Αταλάντα την περασμένη εβδομάδα πέρασε αέρα από το Λίβερπουλ, επικρατώντας με 3-0 της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ.

Ο Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι μίλησε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να αντιμετωπίσει το ματς σαν να αρχίζει από το 0-0.

«Το λάθος που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να κάνουμε είναι να σκεφτόμαστε το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι σαν να αρχίζει από το 0-0», ανέφερε αρχικά.

«Η Λίβερπουλ είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα, μία από τις δυνατότερες στον κόσμο. Θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι όπως κάναμε στο Λίβερπουλ, με τη μέγιστη συγκέντρωση. Θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι μπορούμε να σκοράρουμε.

Ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο ακόμη και μέσα σε μερικά λεπτά μπορεί να γίνει ανατροπή αλλά θα πρέπει να έχουμε επίσης επίγνωση πως "ο λύκος που είδαμε στο πρώτο ματς δεν ήταν τόσο κακός όσο έμοιαζε".

Ξέρουμε πως θα είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ιστορίας, αλλά αυτό που μετράει μόνο είναι το αποτέλεσμα. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε πως η Λίβερπουλ μπορεί να νικηθεί. Μία εβδομάδα πριν, ήταν ξεκάθαρο πως δεν ήμασταν το φαβορί, αλλά δεν αφήνουμε ούτε ένα ματς στην τύχη του»
, ήταν τα λόγια του Ιταλού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x