Europa League

Στάση Γκενκ για το «τρένο» της Γουέστ Χαμ!

Η Γκενκ προηγήθηκε στο Βέλγιο της Γουέστ Χαμ, τα «σφυριά» έφεραν… τούμπα το ματς, αλλά οι γηπεδούχοι έσωσαν τον βαθμό στο τέλος (2-2) και παραμένουν στο κόλπο της πρόκρισης!

Η Γουέστ Χαμ… δεν κέρδισε! Και όμως, είναι είδηση.

Μετά από πέντε σερί νίκες σε Αγγλία και Ευρώπη, η καταπληκτική ομάδα του Ντέιβιντ Μόιζ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Γκενκ στο Βέλγιο και δεν κατάφερε -ακόμη- να «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στην Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα, για πρώτη φορά μετά το 1980-81!

Είναι απλά, ωστόσο… μαθηματικό το θέμα, αφού οι Λονδρέζοι έφτασαν με την ισοπαλία τους 10 βαθμούς, με τους 2ους Βέλγους να ανεβαίνουν μόλις στους τέσσερις. Θα πρέπει να περιμένουμε, βέβαια, και την αναμέτρηση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τη Ραπίντ Βιέννης, καθώς αμφότερες έχουν από τρεις βαθμούς στον 8ο όμιλο του Europa League.

Το 3/3 με «μηδέν» παθητικό -και το επερχόμενο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ- δεν φάνηκε να επηρεάζει τον Μόιζ, ο οποίος παρέταξε κυρίως βασικούς! Παρ' όλα αυτά, η Γκενκ ήταν εκείνη, που άνοιξε το σκορ με τον Πέιντσιλ στο 5'. Ο Αρεολά είχε να δεχθεί γκολ, ξεκινώντας στη βασική ενδεκάδα των «σφυριών», από τον Μάιο του 2020 και τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!



Η Γουέστ Χαμ θα μπορούσε και να ισοφαρίσει, αλλά θα μπορούσε να δεχθεί και δεύτερο τέρμα, βρίσκοντας, τελικά, το γκολ της ισοφάρισης με τον Μπενραχμά στο 59'. Ο ίδιος, δε, στο 82' έφερε «τούμπα» την κατάσταση, αλλά κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει τη συνέχεια.

Ο Σούτσεκ στο 90' έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και… προς το παρόν αναβάλλεται η πρόκριση για τη Γουέστ Χαμ!

Η βαθμολογία του 8ου ομίλου:

1. Γουέστ Χαμ 10
2. Γκενκ 4
3. Ραπίντ Βιέννης 3
4. Ντιναμό Ζάγκρεμπ 3

Η επόμενη (5η) αγωνιστική (25/11):

Ραπίντ Βιέννης-Γουέστ Χαμ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Γκενκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x