Europa League

Γκουρμπάνοφ: «Αν κάνουμε τα ίδια λάθη, ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να τα αξιοποιήσει»

Διαβάστε όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ.

Ικανοποιημένος αλλά και προσγειωμένος ο Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ μετά το 3-0 της Καραμπάγκ επί του Ολυμπιακού, με τον προπονητή των Αζέρων να σχολιάζει το ματς, τη διάταξη με την οποία κατέβηκαν οι «ερυθρόλευκοι» και ένα περιστατικό με τους παίκτες του και τον κόσμο.

Αναλυτικά όσα είπε για:

Το ματς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη σημαντική νίκη. Παίξαμε σε μία εξαιρετική ατμόσφαιρα και σε ένα πολύ καλό γήπεδο. Πρέπει όμως να γυρίσουμε και να δουλέψουμε γιατί εάν κάνουμε τα ίδια λάθη και στο επόμενο ματς ο Ολυμπιακός έχει την ποιότητα να τα αξιοποιήσει».

Τη διάταξη του Ολυμπιακού: «Περιμέναμε πέντε στην άμυνα αλλά μετά μας μπέρδεψε λίγο με την αλλαγή με τετράδα. Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα».

Τις χειρονομίες των παικτών του: «Κάποιες φορές μπορεί να υπάρχει φόρτιση. Οι παίκτες μου δεν είχαν κάτι με τον Ολυμπιακό ή τον κόσμο του. Δεν είχαν την πρόθεση να κάνουν χειρονομίες. Σέβομαι πολύ τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του. Υπάρχει μεγάλος σεβασμός στον Ολυμπιακό και τον κόσμο του και δεν υπήρχε τίποτα προσωπικό. Το είχα μεταφέρει αυτό και στους παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x