Europa League

Γκουρμπάνοφ: «Έχουμε μια ανησυχία για το πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός του Μίτσελ»

Οι δηλώσεις του Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Καραμπάγκ την Πέμπτη (6/10, 22:00), για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο προπονητής των Αζέρων Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, μίλησε ενόψει του αγώνα με τους Πειραιώτες στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

«Έχετε πολύ ωραίο γήπεδο. Εξαιρετικό! Είναι πολύ σημαντικό το ματς και για εμάς και για τον Ολυμπιακό, με νέο προπονητή. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου. Και οι δύο ομάδες θα πάρουν τον αγώνα στα σοβαρά. Θεωρώ, ότι θα αποδώσουμε το καλύτερο δυνατό, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σχεδόν όλοι είναι έτοιμοι, εκτός από τον Γιάνκοβιτς. Εκεί, έχουμε μία μικρή ανησυχία. Αύριο, Πέμπτη, μετά την τελική αξιολόγηση, θα δούμε τους διαθέσιμους που έχουμε», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Πάντα θέλουμε να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα και με τέτοια ατμόσφαιρα. Για τον κόουτς Μίτσελ, είχαμε τη δυνατότητα να δούμε ένα ματς, αυτό με τον Ατρόμητο. Δεν είχαμε τον χρόνο να αναλύσουμε τον Ολυμπιακό με Μίτσελ. Έχουμε μία... ανησυχία, για το πως θα παίξει. Περιμένουμε εκπλήξεις από αυτόν. Εμείς, θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερα γίνεται. Στο παρελθόν, είχαμε περιπτώσεις όπου πήραμε, για παράδειγμα, δύο νίκες με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε τα αποτελέσματα. Θέλουμε απλά, να κάνουμε το καλύτερο δυνατό και να περάσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x