Europa League

Γουέλμπεκ και διαιτησία καθάρισαν τη Μίλαν!

Τσέκαρε το εισιτήριο η Άρσεναλ. Η Μίλαν «τρόμαξε» για σχεδόν 40λεπτά τους κανονιέρηδες, που… ίσιωσαν χάρη σε ένα ανύπαρκτο πέναλτι και στη συνέχεια ο Γουέλμπεκ τα έκανε όλα εύκολα 3-1.

Πέταξε έξω τη Μίλαν η Άρσεναλ. Οι «ροσονέρι» προσπάθησαν να ανατρέψουν το 2-0 του πρώτο ματς, όμως οι «κανονιέρηδες» δεν την πάτησαν και με νέα νίκη στο Λονδίνο με σκορ 3-1 πέρασαν στα προημιτελικά του Europa League.

Αρκετά καλό παιχνίδι στο «Emirates» με γρήγορο ρυθμό. Η ομάδα του Γκατούζο άγχωσε για τα καλά τους γηπεδούχους, όταν με υπέροχο σουτ του Τσαλχάνογλου άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό. Η Άρσεναλ ισορρόπησε και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση στο 38’, όταν Γουέλμπεκ κέρδισε πέναλτι-φάντασμα το οποίο εκτέλεσε εύστοχα στο επόμενο λεπτό (39’).

Στο δεύτερο ημίχρονο το ματς δεν ήταν το ίδιο καλό, αφού η Μίλαν όταν είδε ότι δεν μπορεί να βρει ένα γρήγορο γκολ κατέβασε στροφές. Στο 71’ ήρθε και η χαριστική βολή για τους Ιταλούς όταν ο Ντοναρούμα έκανε λάθος και δεν μπόρεσε να διώξει το δυνατό σουτ του Τσάκα με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Το τελικό σκορ στο Λονδίνο διαμόρφωσε ο Γουέλμπεκ με κεφαλιά από κοντινή απόσταση στο 86ο λεπτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x