Europa League

Η Γουέστ Χαμ τα δοκάρια, η Άιντραχτ το προβάδισμα πρόκρισης!

Η Γουέστ Χαμ είχε τρία δοκάρια, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ωστόσο σκόραρε γρήγορα σε κάθε ημίχρονο, αποχώρησε με το «διπλό» (1-2) από το Λονδίνο και πήρε προβάδισμα για τον τελικό του Europa League.

Ακόμα ένα «διπλό» για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης που φορτσάρει για τον τελικό του Europa League! Το γερμανικό κλαμπ επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα ημιτελικά του Europa League, σημείωσε την 4η νίκη της σε πέντε φετινές εξορμήσεις της στη διοργάνωση και έκανε τεράστιο βήμα για τη Σεβίλλη.

Μεγάλοι άτυχοι οι Λονδρέζοι, οι οποίοι είχαν τρία δοκάρια (!), με τους φιλοξενούμενους να… μένουν στο ένα. Προβάδισμα για την Άιντραχτ μόλις στα 49'' με τον Κνάουφ, ισοφάρισε ο Αντόνιο στο 21', για να διαμορφώσει στο 54' το τελικό 1-2 ο Καμάντα. Εκ νέου «απόβαση» από τους φίλους των Γερμανών, η παρουσία των οποίων βέβαια στο γήπεδο ήταν σαφώς μικρότερη αυτή τη φορά.





Το ματς:


Ιδανικό «μπάσιμο» στην αναμέτρηση για τους Γερμανούς, οι οποίοι άνοιξαν το σκορ μόλις στα 49''! Ο Κνάουφ ήταν εκείνος που πετάχτηκε στην «καρδιά» της αντίπαλης περιοχής, για να εκμεταλλευτεί το γλυκό γέμισμα του Μπορέ και να διαμορφώσει με κεφαλιά το 0-1.



Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν άμεσα. Αρχικά, δεν τα κατάφεραν στο 14', με το σουτ του Μπόουεν ύστερα από τετ-α-τετ να καταλήγει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού. Ωστόσο, μετά από οκτώ λεπτά (21') έφτασαν στην ισοφάριση: Ο Λαντσίνι εκτέλεσε το φάουλ, ο Ζουμά πήρε την πρώτη κεφαλιά, με τον Αντόνιο να σκοράρει με προβολή στο δεύτερο δοκάρι.



Εν συνεχεία, μέχρι και την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, ο ρυθμός έπεσε σχετικά. Η Γουέστ Χαμ είχε το μομέντουμ, αλλά δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί αφού δεν απειλούσε. Αντίθετα, η Άιντραχτ απώλεσε σημαντική ευκαιρία με τον Κνάουφ στο 39'. Εντέλει, οι δύο ομάδες πήγαν με το 1-1 στα αποδυτήρια.

Πολύ καλό το ξεκίνημα για τους φιλοξενούμενους και στο δεύτερο ημίχρονο. Συγκεκριμένα, το γερμανικό κλαμπ πήρε εκ νέου προβάδισμα στο 54' χάρη σε κοντινή προβολή του Καμάντα.



Οι Λονδρέζοι είχαν και δεύτερο δοκάρι στο παιχνίδι, στο 68' με μακρινό σουτ του νεοεισελθόντα Μπενραχμά, για να απαντήσει στο 79' ο Κάμαντα, ο οποίος είδε κι αυτός την προσπάθειά του να καταλήγει στη δοκό.

Το... κακό ήρθε να τριτώσει για τη Γουέστ Χαμ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν το οριζόντιο δοκάρι στέρησε ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς που προσπάθησε να πετύχει με ψαλιδάκι ο Μπόουεν. Έτσι, το 1-2 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x