Europa League

Η UEFA αποθεώνει την ΑΕΚ: «Πέρασε πολλά, αλλά πάλεψε και επέστρεψε στην ευρωπαϊκή ελίτ» (video)

Ένα video αποκλειστικά αφιερωμένο στην ΑΕΚ ετοίμασε η UEFA. Με αφορμή το ματς με τη Μίλαν, η ομοσπονδία αναφέρεται στις δυσκολίες που πέρασε η «Ένωση» και στο δυναμικό come back της (και) στην Ευρώπη.

Την ευρωπαϊκή αναγέννηση της ΑΕΚ εξύμνησε η UEFA.

Εν αναμονή του αγώνα με τη Μίλαν, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία ετοίμασε ένα video διάρκειας πέντε λεπτών αποκλειστικά αφιερωμένο στην «Ένωση».

Σε αυτό γίνεται αναφορά στις δυσκολίες που πέρασε ο σύλλογος και με αφορμή το θετικό αποτέλεσμα στο πρώτο ματς με τους «ροσονέρι», τον χαρακτηρίζει ξανά μέλος των κορυφαίων ομάδων της Γηραιάς Ηπείρου.

Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι «η ΑΕΚ πέρασε πολλά, γνώρισε τον υποβιβασμό λόγω οικονομικών προβλημάτων, αλλά πάλεψε και κατάφερε να επιστρέψει» και ότι «το πρώτο ματς στο Μιλάνο κόντρα στους γίγαντες της Μίλαν απέδειξε περίτρανα ότι η ΑΕΚ βρίσκεται και πάλι στην ευρωπαϊκή ελίτ, όπως στο ένδοξο παρελθόν της».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην κάμερα μίλησαν οι Μάνταλος και Χριστοδουλόπουλος, ενώ το ίδιο συνέβη και με τον γνωστό (λόγω του πλουσιότατου αρχείου του) φίλο της ΑΕΚ, Αλέξανδρο Μαργαρίτη, ο οποίος ανέφερε:

«Υποστηρίζω την ΑΕΚ από τότε που έχω συνείδηση του εαυτού μου. Είναι η ομάδα που ιδρύθηκε από τους πρόσφυγες που έφυγαν από την Κωνσταντινούπολη και τη Μικρά Ασία το 1922 και αποτελεί μικρογραφία της συνολικής ιστορίας της Ελλάδας. Όλοι οι πρόσφυγες είναι καλοδεχούμενοι στις τάξεις της ομάδας μας και υπάρχει και ένα πανό που αναφέρει ότι η ΑΕΚ είναι η μητέρα όλων των προσφύγων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x