Europa League

Η αναχώρηση του Ολυμπιακού για Βέρνη (pics)

Με προορισμό την Ελβετία αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού για το αυριανό παιχνίδι με την Γιούνγκ Μπόις, στο πλαίσιο της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Europa League.

Με την ελπίδα να επιστρέψει με το πρώτο του «τρίποντο» στους ομίλους του Europa League αναχώρησε η αποστολή του Ολυμπιακού.

Οι Πειραιώτες ταξίδεψαν με προορισμό την Ελβετία, όπου αύριο θα αντιμετωπίσουν την Γιούνγκ Μπόις για την πρεμιέρα της διοργάνωσης.

Ο Πάουλο Μπέντο επέλεξε 20 παίκτες για το ταξίδι στη Βέρνη. Πρόκειται για τους Καμπιάσο, Μποτία, Καρντόσο, Χουτεσιώτη, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκεζ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνη, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Ρέτσο, Ρομάο, Σεμπά και Βιάνα.

Αντικείμενο συζήτησης στα «πηγαδάκια» ήταν ο χλοοτάπητας του γηπέδου, ο οποίος είναι συνθετικός και δίνει ένα μικρό προβάδισμα στους Ελβετούς που έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους.

Δείτε φωτογραφίες από την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x