Europa League

Η επίθεση στο Μάντσεστερ έχει «παγώσει» τη Στοκχόλμη πριν τον τελικό

Η Στοκχόλμη φιλοξενεί τον τελικό του Europa League, αλλά απουσιάζει το καθιερωμένο γιορτινό κλίμα, επηρεασμένη από το τρομοκρατικό χτύπημα στο Μάντσεστερ.

Παγωμάρα, επικρατεί στη Στοκχόλμη λίγες ώρες πριν τον τελικό του Europa League, ανάμεσα στον Άγιαξ και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο λόγος είναι ο προφανής.

Η Ευρώπης, επλήγη από την τρομοκρατία για ακόμα μία φορά και μετράει τις πληγές της μετά τη βομβιστική επίθεση στο Μάντσεστερ Αρένα, στη συναυλία της Αριάνα Γκράντε που είχε τραγικό απολογισμό 22 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες.

Μεταφέροντας το κλίμα από τη Στοκχόλμη στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Σωτήρης Κωσταβάρας που θα περιγράψει το ματς για λογαριασμό της Cosmote TV, το χτύπημα στο Μάντσεστερ έχει επισκιάσει τα πάντα.

Στην πόλη επικρατεί ηρεμία και ανασφάλεια και σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει πόλη τελικού με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Οι δράσεις των χορηγών και οι καθιερωμένες εκδηλώσεις είναι περιορισμένες, ενώ ο κόσμος κυκλοφορεί με ανασφάλεια.

Επιπλέον, όπως είναι απολύτως λογικό, τα μέτρα ασφαλείας στη Στοκχόλμη είναι δρακόντεια, με την πόλη να μοιάζει αστυνομοκρατούμενη.

Πριν από την σέντρα του τελικού θα κρατηθεί σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των θυμάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x