Europa League

Η Λέγκια περιμένει... Ατρόμητο

Η πολωνική ομάδα απέσπασε πολύτιμο 0-0 στην έδρα της Κουόπιο και σε συνδυασμό με τη νίκη με 1-0 στη Βαρσοβία, πήρε την πρόκριση για τον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Η Λέγκια πήρε την πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League και θα αντιμετωπίσει εκτός απροόπτου τον Ατρόμητο.

Η πολωνική ομάδα έμεινε όρθια στην Φινλανδία απέναντι στην Κουόπιο, με την οποία ήρθε ισόπαλη χωρίς τέρματα και σε συνδυασμό με τη νίκη με 1-0 στη Βαρσοβία, πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η ομάδα του Αλεξάνταρ Βούκοβιτς δέχθηκε αρκετή πίεση από την αντίπαλό της και το φινάλε του αγώνα έκρυβε μεγάλες συγκινήσεις.

Στο 86’, οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ με τον Κουλένοβιτς, αλλά το πέναλτι απέκρουσε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων, οι οποίοι από την πλευρά τους, πέτυχαν γκολ στο 89’, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, σε μια φάση που είναι οριακή. Έτσι, το 0-0 έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της λήξης.

Η πολωνική ομάδα στον α' προκριματικό γύρο είχε αποκλείσει την Γιουρόπα από το Γιβραλτάρ, επίσης με μια νίκη (3-0) και μια ισοπαλία (0-0), ενώ στο πρωτάθλημα της χώρας, μετά από δύο αγωνιστικές, μετράει μια νίκη και μια ήττα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x