Europa League

Η Λειψία έφτιαξε ειδικό χώρο για να καπνίζει ο προπονητής της Νάπολι!

Αυτό είναι σεβασμός στον αντίπαλο! Ο Μαουρίσιο Σάρι θα έχει τον δικό του χώρο για να ξεχαρμανιάζει στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων στο γήπεδο της γερμανικής ομάδας.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που απασχολούσαν τον Μαουρίριο Σάρι ενόψει της αναμέτρησης της Νάπολι με τη Λειψία στην Γερμανία για την φάση των 32 του Europa League, δεν είναι η 11αδα που θα κατεβάσει, αλλά το πού θα καπνίζει!

Όμως οι υπεύθυνοι της γερμανικής ομάδας φρόντισαν για τον 59χρονο προπονητή και μανιώδη καπνιστή και δημιούργησαν έναν ειδικό χώρο στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων ώστε πριν τον αγώνα, στο ημίχρονο και μετά το τέλος, να μπορεί να κάνει τα τσιγάρα του.

Για καλό και για κακό πάντως, όπως αναφέρει η Bild, θα απενεργοποιηθούν και οι ανιχνευτές καπνού σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του γηπέδου.

Θυμίζουμε ότι η Λειψία διατηρεί ένα μεγάλο πλεονέκτημα από το 3-1 του πρώτου αγώνα, και ίσως να είναι και ένας από τους λόγους για αυτή την τόσο γενναιόδωρη φιλοξενία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x