Europa League

Ικανή να υποβιβαστεί και να το… σηκώσει! (video)

Τον… αλλοπρόσαλλο χαρακτήρα της επιβεβαίωσε η Βιγιαρεάλ! Ενώ βρίσκεται κάτω από τη ζώνη στην Primera, έριξε ξεγυρισμένη τριάρα στην έδρα της Ζενίτ (1-3) κι ετοιμάζεται για τους «8» του Europa League.

Πόσο πολύ έχει αδικήσει τον εαυτό της φέτος έδειξε για μια ακόμη φορά η Βιγιαρεάλ!

Παρόλο που έχει φτάσει στο σημείο να παλεύει για την παραμονή της στην Primera Division, το «κίτρινο υποβρύχιο» συνέχισε την προέλαση στο Europa League με τεράστιο διπλό (1-3) στην έδρα της Ζενίτ.

Ανοίγοντας το σκορ στο 32’ με κεφαλιά του Ιμπόρα, οι Ισπανοί δεν πτοήθηκαν από τη γρήγορη ισοφάριση των γηπεδούχων (με γκολ του Αζμούν στο 35’ που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες για οφσάιντ).

Αφού άντεξαν λοιπόν στην πίεση, σε επτά λεπτά άφησαν την ομάδα του Σεργκέι Σέμακ στον τόπο: Πρώτα με ωραία κεφαλιά του Μορένο στο 64’ και έπειτα με διαγώνιο σουτ του Μορλάνες στο 71’ που πάγωσε ακόμα περισσότερο την Αγία Πετρούπολη.

Έτσι, η Βιγιαρεάλ πανηγύρισε ένα εντυπωσιακό διπλό (σε ένα γήπεδο όπου η Ζενίτ είχε χάσει μόλις ένα από τα 32 τελευταία παιχνίδια της στη διοργάνωση) και θα πρέπει να αυτοκτονήσει στη ρεβάνς για να μη βρεθεί στα προημιτελικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x