Europa League

Έριξε τριάρα στη Ναντ η τρομερή Καραμπάγκ - Η βαθμολογία του ομίλου του Ολυμπιακού

Η Καραμπάγκ έκανε… φύλλο και φτερό τη Ναντ διαλύοντάς την με 3-0 και μπήκε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης, στον όμιλο του Ολυμπιακού όπου τα δεδομένα στη βαθμολογία περιπλέκονται.

Με την ψυχολογία στα ύψη θα ταξιδέψει στην Ελλάδα η Καραμπάγκ την επόμενη αγωνιστική για το κομβικό ματς απέναντι στον Ολυμπιακό! Οι Αζέροι διέλυσαν με 3-0 εντός έδρας τη Ναντ για τη 2η αγωνιστική, πήραν την πρώτη τους νίκη και μπήκαν για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Παράλληλα, οι γηπεδούχοι έδειξαν πως δεν αποτελούν την ασθενέστερη ομάδα του ομίλου και πως θα διεκδικήσουν αν μη τι άλλο επί ίσοις όροις μία από τις τρεις θέσεις που θα τους δώσουν την πρόκριση σε Europa ή Conference League.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένο, με τις δύο ομάδες να έχουν λιγοστές ευκαιρίες και το 0-0 να μην αλλάζει ως το φινάλε του. Παρόλα αυτά, η Καραμπάγκ μπήκε… φουριόζα στο δεύτερο μέρος και με τον κόσμο της να δημιουργεί εξαιρετική ατμόσφαιρα, πήρε την πρώτη της νίκη.

Ο Οβουσού στο 60’ άνοιξε το σκορ, με τον Ζουμπίρ πέντε λεπτά αργότερα να διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του. Η Ναντ βρισκόταν στα… σχοινιά, η Καραμπάγκ ήταν εξαιρετική και είχε πλέον την ψυχολογία, με τον Γιάνκοβιτς στο 72’ να κάνει το 3-0, τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι.







Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής:
Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ: 0-3
(6’ Χέφλερ, 25’, 53’ Γκρέγκοριτς)

Καραμπάγκ-Ναντ 3-0
(60’ Οβουσού, 65’ Ζουμπίρ, 72’ Γιάνκοβιτς)

Η βαθμολογία του 7ου ομίλου:
Καραμπάγκ-Ναντ: 3-0

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής, 06/10:
Φράιμπουργκ-Ναντ
Ολυμπιακός-Καραμπάγκ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x