Europa League

Καρέλης: «Ήταν καλά ‘διαβασμένοι’ και μας έκλεισαν»

Στο καλό μπλοκάρισμα της Βιντι στα επιθετικά ατού του ΠΑΟΚ απέδωσε τη νίκη της ουγγρικής ομάδας ο Νίκος καρέλης.

Ο διεθνής επιθετικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως προσπάθησαν να πιέσουν την πρωταθλήτρια Ουγγαρίας, αλλά δε δημιούργησαν κλασικές ευκαιρίες, έδωσε σύνθημα για τα επόμενα ματς και χαρακτήρισε ανοιχτές τις πιθανότητες πρόκρισης στους «32» του Europa League.

Αναλυτικά: «Προσπαθήσαμε να παίξουμε το παιχνίδι που ξέρουμε. Να πιέσουμε τον αντίπαλο στις γραμμές του. Ήταν, όμως, καλά κλεισμένοι, μας είχαν "διαβάσει" καλά και χωρίς να μας απειλήσουν ιδιαίτερα μας έβαλαν δύο γκολ. Εμείς δεν κάναμε κλασσικές ευκαιρίες, πρέπει να κοιτάξουμε τα λάθη μας και να δούμε πως θα τα διορθώσουμε».

Για το δεύτερο ημίχρονο, είπε: «Μετά το 2-0 ήταν δύσκολο να μπεις στο παιχνίδι, είχαμε θέληση, όμως δεν μας βγήκε τίποτα. Πρέπει να ξεχάσουμε το παιχνίδι αυτό, να δούμε τη συνέχεια».

Για τις πιθανότητες πρόκρισης, απάντησε: «Όλα είναι ανοιχτά. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Θα δουλέψουμε περισσότερο, θα "διαβάσουμε" καλύτερα τον αντίπαλο και θα πάμε να νικήσουμε στην Ουγγαρία για να πάρουμε πάλι το πλεονέκτημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x