Europa League

«Καθάρισε» την πρωτιά η Φιορεντίνα

Οι «βιόλα» επικράτησαν 2-1 εκτός έδρας της Γκινγκάμπ, για την 5η αγωνιστική του 11ου ομίλου του Europa League και πήραν και μαθηματικά την πρώτη θέση στο γκρουπ.

Ηταν εξ’ αρχής το φαβορί για να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της και το επιβεβαίωσε. Η Φιορεντίνα νίκησε 2-1 εκτός έδρας την Γκινγκάμπ και μια αγωνιστική πριν από το φινάλε του γκρουπ, κατάφερε να εφασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά στο 11ο γκρουπ, φτάνοντας τους 13 βαθμούς.

Χρειάστηκαν μόλις 13 λεπτά για να πάρει… διαφορά ασφαλείας η ιταλική ομάδα που μπήκε φουριόζα στην αναμέτρηση. Μόλις στο 6’, ο Μαρίν άνοιξε το σκορ για το 0-1, για να έρθει επτά λεπτά αργότερα ο Μπαμπακάρ και να «γράψει» το 0-2, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα για το ποιος είναι το αφεντικό στο παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι, το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο τελικό 1-2 με τον Μποβέ στο 45’, με πέναλτι και να μείνουν στους 7 βαθμούς, όσους, δηλαδή και ο ΠΑΟΚ, στη δεύτερη θέση.

ΓΚΙΝΓΚΑΜΠ: Λεσλ, Γιάκομπσεν, Σανκό, Σορμπόν, Κερμπράτ, Ντιαλό, Μποβέ, Ματίς, Πιέ (78' Σβαρτζ), Γιαταμπαρέ, Μαρβό (90+1' Τζιρέζ)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Ταταρουσάνου, Ρίτσαρντς, Μπασάντα, Τόμοβιτς, Μπαντέι (70' Αλόνσο), Βάργκας, Ακουιλάνι, Κούρτιτς, Λατσάρι (53' Κουαδράδο), Μαρίν (52' Σάβιτς), Μπαμπακάρ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x