Europa League

Καθαρίζει την πρόκριση η ΑΕΚ

Τη νίκη με την οποία θα μπει σε τροχιά πρόκρισης στους «32» του Europa League θέλει απόψε η ΑΕΚ, η οποία υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης στο «καυτό» ΟΑΚΑ. Οι σκέψεις του Χιμένεθ για την ενδεκάδα.

Βροντερό «παρών» στη διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος φώναξε η ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή, με την επική ανατροπή επί του Ολυμπιακού.

Τώρα η «Ένωση» καλείται να κάνει αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «32» του Europa League, επικρατώντας απόψε της Αούστρια Βιέννης για την 2η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης (22:05, Cosmote Sport 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ είναι σε πολύ καλή κατάσταση και οι παίκτες θέλουν να αποδείξουν ότι μπορούν να… χωρέσουν δύο καρπούζια στην ίδια μασχάλη.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν υπολογίζει τους Σιμόες και Λόπες, ενώ αμφίβολη θεωρείται και η συμμετοχή του Γκάλο, ενώ ο Βινίσιους δεν είναι δηλωμένος στην «κιτρινόμαυρη» ευρωπαϊκή λίστα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ανέστης, ο οποίος μπροστά του - από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Γκάλο, Τσόσιτς, Βράνιες και Μπακάκη. Στον άξονα θα αγωνιστούν ο Γιόχανσον με τον Γαλανόπουλο, με τους Μάνταλο και Χριστοδουλόπουλο στα πλάγια της επίθεσης. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Αραούχο με τον Λιβάια.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Ροντρίγκες, Τρίστασον, Μπακασέτας και Βλαχομήτρος.

Από την πλευρά τους, οι Αυστριακοί θα αγωνιστούν με 4-1-4-1. Το αρχικό σχήμα θα αποτελέσουν κατά πάσα πιθανότητα οι Πεντζ, Κλάιν, Μοχάμεντ, Ρουάν, Μαρτσίνκο, Ταγιούρι, Λι, Γκρούνβλαντ, Χαλζχάουερ, Πιρές και Φρισενμπίχλερ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x