Europa League

Κάτσκεβιτς: «Η ΑΕΚ βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση»

Για την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται η ΑΕΚ το τελευταίο διάστημα αλλά και την παρουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, Ολεξάντρ Κάτσκεβιτς.

Ως μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου να κατασκοπεύσει την ΑΕΚ ενόψει των δύο αναμετρήσεων του Europa League αποτέλεσε για τον προπονητή της Ντιναμό Κιέβου, Ολεξάντρ Κάτσκεβιτς το χθεσινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο Λευκορώσος τεχνικός μίλησε για τα συμπεράσματα που έβγαλε μετά το τέλος του φαληρικού ντέρμπι αλλά και τα στοιχεία του παιχνιδιού της Ένωσης, τα οποία πρέπει να προσέξει η Ντιναμό.

Έτσι λοιπόν, χαρακτήρισε του κιτρινόμαυρους ως μία συμπαγή ομάδα που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι αγωνιστικά, ενώ εξήρε την παρουσία του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, λέγοντας πως αποτελεί τον στυλοβάτη της άμυνας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Γενικά, είδαμε ό,τι ακριβώς περιμέναμε να δούμε. Έχω ήδη δει πολλά παιχνίδια της ΑΕΚ στους ομίλους του Europa League, όπως και το τελευταίο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Μπορώ να πω με σιγουριά, ότι είναι μία πολύ πειθαρχημένη και οργανωμένη ομάδα, η οποία προτιμά να αγωνίζεται συνήθως σε διάταξη 4-4-2. Η μάχη με τον Ολυμπιακό αποδείχθηκε αξιομνημόνευτη. Ειδικά το τέλος του ματς ήταν τρομερό. Στο πρώτο μέρος καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε κάποια ουσιαστική ευκαιρία και ο διαιτητής σφύριξε περίπου 30 φάουλ.

Και οι δύο ομάδες ήταν πολύ συμπαγείς ενώ υπήρχαν πολλές μάχες στο γήπεδο. Φάνηκε πως γνωρίζονταν αρκετά καλά μεταξύ τους. Στο δεύτερο μέρος άλλαξε η εικόνα του ματς, και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο το οποίο θα το εξετάσουμε. Η ΑΕΚ έπαιξε σε μία καυτή ατμόσφαιρα, κάτι που συνηθίζεται στα μεγάλα ματς στην Ελλάδα. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για την πίεση που θα υπάρχει από την κερκίδα και δεν πρέπει να επηρεαστούμε.

Ο Τσιγκρίνσκι είναι πάντα επικίνδυνος στις στημένες φάσεις, ενώ με τις πάσες του ηγείται της άμυνας και την βοηθά να αναπτύσσεται. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, όπως συμβαίνει και με όλη την ομάδα της ΑΕΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x