Europa League

Ο Κούντε είναι αήττητος και… σκόρερ κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης!

Ο Πιέρ Μαλόνγκ Κούντε κατά τη θητεία του στην Bundesliga, παρέμεινε αήττητος απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Ολυμπιακός παίζει ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι την Πέμπτη στην Φρανκφούρτη, αφού φιλοξενείται από την Άιντραχτ για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ένα ματς που αν έχει νικητή θα παίξει και κομβικό ρόλο για την κορυφή του 4ου γκρουπ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν την τύχη να έχουν με το μέρος του και την… παράδοση του Πιερ Μαλόνγκ Κούντε. Ο Καμερουνέζος χαφ όταν αγωνιζόταν στο γερμανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μάιντς, μετρούσε μόνο θετικά αποτελέσματα απέναντι στους «αετούς». Μάλιστα, σε ένα από αυτά είχε σκοράρει κιόλας, κλειδώνοντας το τρίποντο για την ομάδα του.

Η αρχή έγινε στις 19 Δεκεμβρίου του 2018, όταν η Μάιντς ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Άιντραχτ εντός έδρας. Ο Κούντε ξεκίνησε στο βασικό σχήμα ως αμυντικός μέσος, παίζοντας για 77 λεπτά και παραχωρώντας τη θέση του στον Μπακού. Στο παιχνίδι του δευτέρου γύρου στις 12 Μαΐου του 2019, ο Κούντε αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι βοηθώντας την ομάδα του να φύγει νικήτρια από τη Φρανκφούρτη με 2-0.

Τη σεζόν 2019/20, ο Κούντε είχε άλλες δύο νίκες σε ισάριθμα ματς απέναντι στους «αετούς». Αρχικά, στις 2 Δεκεμβρίου του 2019 η Μάιντς επικράτησε 2-1 της Άιντραχτ με τον Καμερουνέζο να αγωνίζεται και πάλι σε όλο το ματς, ενώ σε αυτό του δεύτερου γύρου στις 6 Ιουνίου του 2020 (και λίγο μετά την επανέναρξη των πρωταθλημάτων που είχαν διακοπεί από τον κορωνοϊό), η Μάιντς πέρασε από την Φρανκφούρτη επικρατώντας 2-0, με τον Κούντε να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα με σουτ μέσα από την περιοχή στο 77’ για να κλειδώσει το τρίποντο για την ομάδα του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x