Europa League

Κρίστιανσεν: «Περήφανος που είμαι στον ΑΠΟΕΛ»

Περήφανος για τον ΑΠΟΕΛ και τη δική του παρουσία στον πάγκο του δήλωσε ο Τόμας Κρίστιανσεν μετά τη νίκη επί του Ολυμπιακού και την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν ήταν φυσιολογικά περιχαρής μετά τη νίκη του ΑΠΟΕΛ επί του Ολυμπιακού και την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο.

«Η ομάδα είχε μία πολύ καλή παρουσία. Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο να παίξουμε εναντίον τους. Έπρεπε να κλείσουμε πολλούς χώρους. Έπρεπε επίσης να κερδίσουμε στο βάθος, έπρεπε να είχαμε την δύναμη του Πιέρου, να κρατήσουμε την μπάλα. Στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε», τόνισε ο Δανός τεχνικός.

Παράλληλα εξήρε την παρουσία των ποδοσφαιριστών του: «Οι παίκτες είναι όλοι επαγγελματίες. Σέβεται ο ένας τον άλλο, ο ένας βοηθά τον άλλο και αυτό φάνηκε στο γήπεδο. Πάντα προσπαθώ να παρακινώ τους παίκτες να δώσουν ένταση και να δείξουν το καλύτερο τους εαυτό και σήμερα έκαναν αυτό ακριβώς. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι με τον ΑΠΟΕΛ. Έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο σε αυτή τη διοργάνωση».

Όσο για την παρουσία του κόσμου, είπε: «Προτιμώ να κλείσουν τη μία κερκίδα παρά όλο το στάδιο. Αυτή τη στιγμή θα ζητήσω από τους οπαδούς μας να έρθουν τη Δευτέρα και να γεμίσουν το στάδιο γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εναντίον της Ανόρθωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x