Europa League

Λούκμαν: «Από τις καλύτερες νύχτες της ζωής μου, γράψαμε ιστορία!»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Αταλάντα στον τελικό του Europa League κόντρα στη Λεβερκούζεν, Αντεμόλα Λούκμαν, μετά τον θρίαμβο της ομάδας του!

Η Αταλάντα κατέκτησε το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της, μετά την επιβλητική νίκη της με 3-0 επί της Λεβερκούζεν στον τελικό του Europa League!

Απόλυτος πρωταγωνιστής για την ιταλική ομάδα ο Αντεμόλα Λούκμαν, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του στον θρίαμβο με το χατ-τρικ που πέτυχε, ενώ παράλληλα έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής που καταφέρνει να σκοράρει τρεις φορές σε τελικό UEFA Cup/Europa League!



Δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του τελικού, ο 26χρονος Νιγηριανός εξτρέμ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του μπροστά στην κάμερα, χαρακτηρίζοντας την βραδιά μία από τις καλύτερες της ζωής του!

«Είναι μία από τις καλύτερες νύχτες της ζωής μου! Φανταστική απόδοση από την ομάδα! Τα καταφέραμε! Δεν έχω πολλά να πω, είναι φανταστικό!», ανέφερε αρχικά ενώ στη συνέχεια για το ότι αυτό ήταν ο τρίτος του τελικός στη φετινή σεζόν, σχολίασε

«Τρίτη και φαρμακερή! Είμαι χαρούμενος που νικήσαμε απόψε. Θα γιορτάσουμε γιατί απόψε γράψαμε ιστορία και το καταφέραμε μαζί!».

MOTM Ademola Lookman on scoring a hat-trick in the Europa League final: "One of the best nights of my life"
byu/dragon8811 insoccer

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x