Europa League

Μαντί Καμαρά: «Να παίζουμε έτσι σε όλα τα ματς»

Στην απόδοση του Ολυμπιακού σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στάθηκε ο Μαντί Καμαρά, μετά το 3-0 επί των Σλοβάκων στο «Καραϊσκάκης».

Ο Μαντί Καμαρά τόνισε πως είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη απόδοση στα επόμενα ματς για να προχωρήσουν πλέον και πρέπει να παίζουν με την μπάλα κάτω, στάθηκε στη δική του απόδοση και στο γεγονός πως θα είναι πάντα παρών όταν τον χρειάζεται η ομάδα, ενώ θεωρεί πως θα πρέπει όλοι να δίνουν το 100% του εαυτού τους.

Αναλυτικά: «Ο Ολυμπιακός πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσει έτσι, με αυτόν τον τρόπο να παίζει έτσι και στην συνέχεια σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει με την μπάλα κάτω, έχει την κατοχή και έβγαλε την αντίδραση που ζήτησε ο προπονητής, σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι.

Θα είμαι πάντα εδώ για την ομάδα και θα βοηθήσω όπου χρειαστεί είτε στην άμυνα, είτε στην επίθεση και θα δίνω πάντα το 100% για την ομάδα από την αρχή μέχρι το τέλος σε όλα τα παιχνίδια. Στον Αγκιμπού λέω ότι πρέπει να προσπαθεί πάντα να δουλεύει σκληρά για να μπορέσει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, ενώ τα ίδια λέω και στα μικρότερα αδέλφια μου, να δουλεύουν πολύ και να προσπαθήσουν να "κυνηγήσουν" τα όνειρά τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x