Europa League

Εξασφάλισε 800 εισιτήρια για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο η Μακάμπι Χάιφα

Στο πλευρό της 800 οπαδούς θα έχει η Μακάμπι Χάιφα στη Λεωφόρο για το ματς-τελικό με τον Παναθηναϊκό, που θα κρίνει την ομάδα που θα συνεχίσει στο Europa Conference League.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο την επόμενη Πέμπτη (14/12) τη Μακάμπι Χάιφα στην τελευταία αγωνιστική του Europa League, ένα ματς που θα κρίνει την τρίτη θέση και το εισιτήριο για τα playoffs του Europa Conference League.

Όπως έγινε γνωστό πριν λίγη ώρα, η ισραηλινή ομάδα εξασφάλισε 800 εισιτήρια για τους φιλάθλους της ενόψει της αναμέτρησης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και αυξημένα αναμένονται τα μέτρα ασφαλείας στο γήπεδο.

Να σημειωθεί, δε, πως η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία κόντρα στη Μακάμπι για να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στις αρχές του 2024.

Η επίσημη ενημέρωση της Μακάμπι Χάιφα:
«Ο σύλλογος έλαβε περίπου 800 εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Αθήνας (14.12, 19:45 τοπική ώρα) με τον Παναθηναϊκό, αφού οι ελληνικές αρχές ενέκριναν την άφιξη κόσμου από το Ισραήλ.

Σημειώστε ότι το Αρχηγείο Εθνικής Ασφάλειας στο Υπουργείο Εξωτερικών έχει ορίσει ταξιδιωτική προειδοποίηση επιπέδου 2 για την Ελλάδα (περιστασιακή απειλή) και είναι σημαντικό να ενημερώνεστε στον ιστότοπο του Υπουργείου Εξωτερικών
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x