Europa League

Μαρινάκης: «Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία μέσα στην Τουρκία»

Τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ αφιέρωσε σε όλους τους Έλληνες ο -φανερά φορτισμένος- Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην κριτική των φίλων των Πειραιωτών.

Σε όλους τους Έλληνες αφιέρωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης την τεράστια νίκη (0-3) του Ολυμπιακού επί της Φενέρμπαχτσε.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων» -όντας φανερά φορτισμένος- ευχαρίστησε τους παίκτες και το προπονητικό τιμ των Πειραιωτών γι' αυτήν την επιτυχία, την οποία υπογράμμισε ότι θα τη θυμούνται για χρόνια. Μάλιστα, επανέλαβε το «Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία μέσα στην Τουρκία» που μετέφερε και στους ανθρώπους που ήταν δίπλα του.

Επίσης, αναφέρθηκε στην κριτική που έχει σημειωθεί εσχάτως από ορισμένους φίλους της ομάδας, επισημαίνοντας ότι αυτή η νίκη απέδειξε ότι δεν πρέπει να βιάζονται. Ενώ, έστρεψε την προσοχή στο επικείμενο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (3/10, 20:30).

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη στην κάμερα της Cosmote TV:

«Σίγουρα είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι. Ειδικά με αυτήν την τη νίκη εδώ μέσα, στην Πόλη, στην Πόλη μας. Έχει πολύ μεγάλη σημασία. Ζήσαμε ιστορικές στιγμές. Μου θύμισε το '12, όταν κερδίσαμε στο μπάσκετ εδώ μέσα. Αυτό ήταν κάτι πολύ μεγάλο και είναι αφιερωμένο σε όλους τους Έλληνες. Όπως είπα και με τα παιδιά που ήμουν μαζί, είναι απλό, μερικές λέξεις: Ελλάδα, Θρύλος, θρησκεία μέσα στην Τουρκία. Αυτό τα λέει όλα.

Ευχαριστούμε τους παίκτες μας και το προπονητικό τιμ. Παίξαμε πολύ δυνατά, όπως πρέπει να παίζει ο Ολυμπιακός. Αυτήν την επιτυχία θα τη θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Όμως, οι πανηγυρισμοί τελειώνουν σήμερα το βράδυ. Την Κυριακή έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, πρέπει να είμαστε όλοι συγκεντρωμένοι, ενωμένοι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε.

Εμείς και στα δύσκολα ονειρευόμαστε. Αυτό πρέπει να το βλέπουν κι ορισμένοι φίλοι μας, οι οποίοι βιάζονται να βγάλουν συμπεράσματα. Αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού είναι μεγάλη ομάδα, αποτελείται από πολύ καλούς παίκτες, από έναν πάρα πολύ καλό προπονητή κι από μια διοίκηση, η οποία είναι καθημερινά δίπλα σε όλους και λύνει προβλήματα. Εμείς συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να ανεβάζουμε τον Ολυμπιακό μας όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ελλάδα μας και στην Ευρώπη. Επαναλαμβάνω: Σήμερα είναι μια τεράστια νίκη, αφιερωμένη σε όλους τους Έλληνες εδώ μέσα στην Πόλη μας
».



Και η ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Facebook:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x