Europa League

Τα σχόλια του γαλλικού Τύπου για τον διαιτητή του Μαρσέιγ-ΑΕΚ: «Άκυρο το γκολ του Βιτίνια»!

Τρεις γαλλικές ιστοσελίδες τα έβαλαν με τον διαιτητή Στεφάνσκι του Μαρσέιγ-ΑΕΚ και στάθηκαν στο πρώτο γκολ των Γάλλων, λέγοντας πως δεν έπρεπε να μετρήσει.

Την πρώτη της ήττα στη φάση των ομίλων του Europa League γνώρισε η ΑΕΚ, με τη Μαρσέιγ να επικρατεί 3-1 στο Βελοντρόμ.

Ωστόσο, οι άνθρωποι της «Ένωσης» είχαν σοβαρά παράπονα από τον Πολωνό διαιτητή, Ντάνιελ Στεφάνσκι. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και τρεις γαλλικές ιστοσελίδες, οι οποίες στάθηκαν στο πρώτο γκολ της Μαρσέιγ, σημειώνοντας πως το γκολ του Βιτίνια δεν θα έπρεπε να μετρήσει, καθώς έχει σπρώξει τον Βίντα, στην προσπάθειά του να πάρει καλή θέση για να σκοράρει.

Η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «La Proveνce», η οποία μάλιστα εδρεύει και στη Μασσαλία, σημειώνει: «Υπήρξε σπρώξιμο στον Κροάτη αμυντικό, Ντομαγκόι Βίντα, ήταν αμφιλεγόμενο, δεν το είδαν οι διαιτητές και στη συνέχεια ο Στεφάνκι επικύρωσε το γκολ».

«Μέτρησε το γκολ του Βιτίνια και της Μαρσέιγ, οι διαιτητές δεν είδαν κάποιο φάουλ ακόμα κι αν ήταν αμφισβητούμενο και η Μαρσέιγ προηγείται», ανέφερε στο Live της αναμέτρησης η «Equipe». Τέλος, για την εν λόγω φάση, θέση πήρε και η Sports Orange (που είναι χορηγός εταιρεία του «Βελοντρόμ»), γράφοντας: «Ένα γκολ που θα έπρεπε να ακυρωθεί για μία απώθηση στον Κροάτη Βίντα. Όμως αφού ενημερώθηκε από το VAR ο Πολωνός διαιτητής Στεφάνσκι, τελικά επικύρωσε αυτό το τέρμα του Βιτίνια, ο οποίος θα πρέπει να έμεινε πολύ ευχαριστημένος».

Δείτε το πρώτο γκολ της Μαρσέιγ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x