Europa League

Μαρτίνεθ: «Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς στον όμιλο - Είμαι περήφανος για το πώς αντιμετωπίσαμε τη Γουεστ Χαμ»

Την ικανοποίησή του για το πώς αντιμετώπισε η ομάδα του τη Γουέστ Χαμ, εξέφρασε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του ματς στο Λονδίνο ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Την πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Γουέστ Χαμ, εξέφρασε σε δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ, τονίζοντας ότι η ομάδα του άξιζε να έχει περισσότερους βαθμούς στον όμιλο και προσθέτοντας ότι οι «ερυθρόλευκοι» πάνε σε κάθε παιχνίδι τους με στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

«Νομίζω πως μετά το τέλος ήμασταν αρκετά πληγωμένοι. Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει πιο καλό αποτέλεσμα. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες μου, μια ομάδα που τόλμησε να κοιτάξει στα μάτια μια ομάδα που παίζει στο κορυφαίο πρωτάθλημα και είναι κάτοχος του Conference. Γεμίζουμε με πίστη και αυτοπεποίθηση γιατί βελτιωνόμαστε.

Αξίζαμε περισσότερους βαθμούς στον όμιλο. Δεχθήκαμε δυο γκολ που θα μπορούσαν να είχαν ακυρωθεί. Ειδικά με την Τόπολα. Επίσης με τη Φράιμπουργκ με τον Γιόβετιτς για το 3-3. Θα μπορούσαμε να πούμε για βελτίωση. Είμαι πολύ περήφανος για το πως αντιμετωπίσαμε τη Γουεστ Χαμ. Ερχόμαστε σε όλα τα ματς για να τα πάρουμε. Έχουμε δύο ακόμα ματς και πάμε για νικήσουμε γιατί όταν προσπαθείς, το ποδόσφαιρο όσα σου στερεί θα στα γυρίσει πίσω»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x