Europa League

Μέγερι: «Έχουμε ένα όνειρο που κυνηγάμε»

Έτοιμοι για την πρόκληση του επόμενου στόχου που είναι η πρόκριση σε βάρος της Λέγκια Βαρσοβίας είναι στον Ατρόμητο, όπως είπε ο Μπάλας Μέγερι στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου.

Ως ένα όνειρο που ο Ατρόμητος θέλει να το κυνηγήσει χαρακτήρισε την ενδεχόμενη πρόκριση κόντρα στη Λέγκια Βαρσοβίας ο Μπάλας Μέγερι.

Ο Ούγγρος γκολκίπερ τόνισε επίσης ότι αυτά τα ματς είναι ένα έξτρα κίνητρο ενώ βλέπει από τη θετική του πλευρά το γεγονός ότι η ομάδα του δεν έχει άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την περίοδο.

Αναλυτικά όσα είπε στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου:

Για το ότι ο Ατρόμητος έχει μόλις δύο επίσημα ματς:
«Δεν είναι πρόβλημα για μας. Έχουμε αρχίσει ήδη τα ευρωπαϊκά μας ματς. Έχουμε ήδη δύο επίσημα ματς. Νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτερα για μας ώστε να επικεντρωθούμε αυτή τη στιγμή μόνο σε αυτό το στόχο. Πρέπει να είμαστε παντού συγκεντρωμένοι. Ήρθαμε εδώ να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να προκριθούμε. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει να επικεντρωθούμε σε όλα τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου. Πρέπει να τα δώσουμε όλα αύριο. Πρέπει να το ευχαριστηθούμε. Αλλά θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να δουλέψουμε πολύ για αυτό το παιχνίδι. Μας αρέσει να παίζουμε σε τέτοια γήπεδα. Πετύχαμε τον στόχο μας κόντρα στη Στρέντα και τώρα κοιτάμε τον επόμενο στόχο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο για την Ευρώπη. Έχουμε ποιότητα και έχουμε και ένα όνειρο που κυνηγάμε. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα δώσουμε το 100% για να δείξουμε την αξία μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x