Europa League

6ος όμιλος: «Φρένο» στον Ερυθρό Αστέρα, κερδισμένη η Μπράγκα

Ο Ερυθρός Αστέρας κόλλησε στο 1-1 στην έδρα της Μίντιλαντ, με την Μπράγκα να περνάει από τη Λουντογκόρετς (0-1) και να μειώνει τη διαφορά από τους πρώτους Σέρβους στον έναν βαθμό.

Φρέναρε τον Ερυθρό Αστέρα η Μίντιλαντ (1-1) και δεν του επέτρεψε να κάνει το 3/3, με τους Σέρβους να βλέπουν την Μπράγκα να είναι πλέον στο -1, μετά τη νίκη τους με 1-0 στην έδρα της Λουντογκόρετς.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς κάποιο τέρμα, με τις δυο ομάδες να αρχίζουν το δεύτερο μέρος ακριβώς όπως ξεκίνησαν. Στο 58’ ο Ίβανιτς άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Ντιρ στο 78’ να φέρνει το ματς στα ίσα, διαμορφώνοντας και το τελικό 1-1.

Από εκεί και πέρα καμία από τις δυο ομάδες δεν μπόρεσαν να κάνουν το κάτι παραπάνω, με τον Ερυθρό Αστέρα να παραμένει πρώτος στη βαθμολογία, ωστόσο να χάνει την ευκαιρία να κάνει το 3/3.

Στο άλλο ματς του 6ου ομίλου, η Μπράγκα επικράτησε 1-0 της Λουντογκόρετς με γκολ του Όρτα μόλις στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης, με τους φιλοξενούμενους να βρίσκονται στο -1 από τον πρώτο Ερυθρό Αστέρα και να κάνουν σημαντικό βήμα για να βρεθούν στην πρώτη δυάδα!


Η βαθμολογία

Ερυθρός Αστέρας 7 (4-2)
Μπράγκα 6 (5-3)
Μίντιλαντ 2 (3-5)
Λουντογκόρετς 1 (1-3)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική

Πέμπτη (04/11)

Μπράγκα-Λουντογκόρετς (22:00)
Ερυθρός Αστέρας-Μίντιλαντ (22:00)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x