Europa League

Μπακάκης: «Δεν πιστεύαμε πως προκριθήκαμε μόλις έληξε το ματς»

Στα συναισθήματα που ένιωσαν όλοι στην ΑΕΚ μόλις έληξε το μας με την Αούστρια και συνειδητοποίησαν πως είχαν προκριθεί στους «32» του Europa league στάθηκε ο Μιχάλης Μπακάκης.

Ο αμυντικός της «Ένωσης» τόνισε πως όλοι είναι χαρούμενοι και πως παιχνίδι με παιχνίδι έφτασαν στο στόχο τους. Περιμένει μια βατή κλήρωση τη Δευτέρα και θεωρεί σημαντικό για όσους παίκτες έπαιξαν με την ομάδα και στη Football League να τη βλέπουν να επιστρέφει στην «ελίτ» της Ευρώπης και πως θα προσπαθήσουν όλοι να τη φέρουν ψηλότερα.

Αναλυτικά: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για αυτήν την πρόκριση, Μόλις τελείωσε το ματς δεν πιστεύαμε ότι είχαμε προκριθεί στην επόμενη φάση. Παιχνίδι με το παιχνίδι, όμως, ήρθε η πρόκριση και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι, οι παίκτες, οι προπονητές, η διοίκηση, ο κόσμος, όλοι.

Τώρα, ελπίζουμε να κληρωθούμε με μια βατή ομάδα, στα μέτρα μας και, γιατί, να μη συνεχίσουμε πιο μακριά, εννοείται πως δεν σταματάνε τα όνειρα. Για μένα και τα άλλα παιδιά που είχαμε παίξει και στη Β' εθνική η χαρά είναι ακόμη μεγαλύτερη. Όλοι περάσαμε δύσκολες καταστάσεις, όλη η ομάδα.

Τώρα, είμαστε όλοι περήφανοι για αυτήν την ομάδα εδώ που την έχουμε φέρει και πιστεύω μπορούμε να την πάμε ακόμη πιο ψηλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x