Ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας και τη δουλειά που γίνεται με τον Χρήστο Κόντη εμφανίστηκε ο Τάσος Μπακασέτας, ο οποίος στις δηλώσεις του μετά το διπλό του Παναθηναϊκού στη Βέρνη στάθηκε στη στρατηγική, τη συνοχή και την αφοσίωση του συνόλου.
«Είχαμε πλάνο και στρατηγική, όπως και στο προηγούμενο ματς. Είμαστε μια ομάδα, είχαμε τρομερά διαστήματα και νομίζω ότι διαχειριστήκαμε πάρα πολύ καλά την κατάσταση. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», ανέφερε αρχικά ο διεθνής μέσος.
Στη συνέχεια, δεν παρέλειψε να δώσει τα εύσημα στον νέο προπονητή και το τεχνικό επιτελείο: «Πολλά συγχαρητήρια στον προπονητή γιατί, παρά τις λίγες μέρες, μας έχει βοηθήσει σε πολλά επίπεδα. Όμως, οφείλουμε από αύριο να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι».
Ο Μπακασέτας τόνισε την ποιότητα της δουλειάς που γίνεται και την αφοσίωση του staff: «Με τον νέο προπονητή γίνεται μια πολύ καλή δουλειά και με την εμπειρία που έχω μπορώ να καταλάβω κάποια πράγματα. Είναι ένα staff που τους αρέσει πολύ αυτό που κάνουν. Θέλουν να πετυχαίνουν και να βγάζουν από τον κάθε παίκτη τον καλύτερο εαυτό».
Κλείνοντας, εξέφρασε την αισιοδοξία του για τη συνέχεια: «Μπορείτε να δείτε πόσο διαβασμένοι είμαστε και πιστεύω ότι ακόμα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης με το νέο προπονητή, παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει λίγες μέρες που δουλεύουμε μαζί».
Διαβάστε Επίσης
Νικολογιάννης: «Φαρδιά-πλατιά η υπογραφή του Κόντη, είχε στερηθεί τέτοιες βραδιές ο κόσμος του Παναθηναϊκού» Στην κορυφή της League Phase ο Παναθηναϊκός μετά την πρεμιέρα, 21ος ο ΠΑΟΚ - Η επόμενη αγωνιστική Βαθμολογία UEFA: Αύξησε τη διαφορά από τη Νορβηγία και μείωσε από τους Τσέχους η Ελλάδα! «Απίστευτα πράγματα στη Βέρνη»: Το σποτάκι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 σε περιγραφή Δεσύλλα για το διπλό του Παναθηναϊκού! Ο τρομερός Ζαρουρί έγινε ο 4ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού που πετυχαίνει χατ-τρικ στην Ευρώπη!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






