Europa League

Μπάρισιτς: «Όλα είναι ανοικτά»

Κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη είναι η πρόκριση της Ραπίντ Βιέννης στον επόμενο γύρο του Europa League, μετά το 1-1 με τον Αστέρα Τρίπολης, όπως δήλωσε ο Ζόραν Μπάρισιτς.

Μπορεί το 1-1 να δίνει προβάδισμα πρόκρισης στα playoffs του Europa League στη Ραπίντ Βιέννης έναντι του Αστέρα Τρίπολης, ωστόσο ο Ζόραν Μπάρισιτς εμφανίστηκε προσγειωμένος στις δηλώσεις του. Ο προπονητής της αυστριακής ομάδας τόνισε πως όλα είναι ανοικτά ενόψει της ρεβάνς, μένοντας πάντως ικανοποιημένος από την εικόνα των παικτών του, στο πρώτο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζόραν Μπάρισιτς:

Για τον αγώνα: «Βρήκαμε καλό ρυθμό στον αγώνα. Είχαμε 2-3 ευκαιρίες για γκολ, αλλά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ από μια στημένη φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο περιμέναμε πιο επιθετικό τον Αστέρα. Αντιμετωπίσαμε ήρεμα τον Αστέρα. Είναι όλα ανοικτά για το δεύτερο ματς».

Για το αν ήταν τυχερή η ομάδα του: «Εξαρτάται για ποια ομάδα; Η τύχη είναι μέρος του παιχνιδιού. Και οι δύο ομάδες ήταν τυχερές γιατί και εμείς είχαμε ευκαιρίες μετά το 1-1».

Για το πέναλτι: «Ήταν δίκαιο το πέναλτι γιατί είδα σύγκρουση των δύο παικτών».

Για τον Πέτσο: «Είναι τεχνίτης με καλό σουτ που μας βοηθάει σε επίθεση και άμυνα. Με βάση το ότι είναι νεαρός, περιμένω πολλά από αυτόν».

Για τον Αστέρα Τρίπολης: «Περίμενα άλλη ενδεκάδα αλλά ο τρόπος ήταν ίδιος. Ο Αστέρας είχε ατομική ποιότητα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x