Europa League

Μπάρος: «Ίσως όλο αυτό με την ίωση να μας βοηθήσει»

Αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να βγει κερδισμένη από την ταλαιπωρία με την ίωση, εμφανίστηκε ο Μίλαν Μπάρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

Τις αναμνήσεις του από τα παιχνίδια με τις ελληνικές ομάδες θυμήθηκε ο Μίλαν Μπάρος. Ο έμπειρος επιθετικός της Λίμπερετς μιλώντας στη σημερινή συνέντευξη Τύπου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην ίωση που ταλαιπώρησε την ομάδα, λέγοντας πως ίσως αυτό μπορεί να βοηθήσει τους Τσέχους.

Αναλυτικά

Για την ομάδα του:
«Όπως είπε και ο προπονητής, θα προπονηθούμε σήμερα, θα ακολουθήσει κι άλλη μία προπόνηση αύριο και μετά θα αποφασίσουμε, θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν έχει ξαναζήσει κάτι παρόμοιο: «Σε όλη μου την καριέρα, ποτέ δε συνέβη αυτό, ποτέ καμία ομάδα δεν μπήκε σε καραντίνα».

Για το αν είναι αγώνας-κλειδί ο αυριανός: «Θα δώσουμε 6 αγώνες και δεν μπορούμε να πούμε ότι κάποιος δεν είναι σημαντικός. Τώρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε. Υπάρχει μία ισορροπία, έχουμε απέναντι μας έναν πολύ καλό αντίπαλο και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε τη θέση μας».

Για το ποια είναι η πιο δυνατή ανάμνηση από τους αγώνες με τις ελληνικές ομάδες: «Δύο παιχνίδια θυμάμαι. Όταν έπαιξα με τον Παναθηναϊκό και το άλλο είναι με την Εθνική το 2004, που δυστυχώς χάσαμε στον ημιτελικό, μία θετική και μία αρνητική».

Για το πόσο μπορεί να επηρεαστεί η ομάδα από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες: «Όλα αυτά έγιναν πολύ γρήγορα, δεν είχαμε χρόνο να σκεφτούμε τι έγινε. Έχουμε μία προπόνηση σήμερα και μία αύριο. Μερικοί από εμάς ήμασταν στο γήπεδο αυτές τις τρεις αυτές ημέρες. Αυτοί που είναι καλύτερα, επέστρεψαν χθες. Ίσως όλο αυτό να μας βοηθήσει, μπορεί να έχουμε πιο καθαρό κεφάλι αύριο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x