Europa League

Δεν τοποθετήθηκαν σχετικά με την φερόμενη επιστολή τους στην UEFA οι άνθρωποι της Μπάτσκα Τόπολα

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα έκανε ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Ζάρκο Λάζετιτς, χωρίς να αναφερθεί στην φερόμενη επιστολή της ομάδας του στην UEFΑ.

Δηλώσεις ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα στο «Καραϊσκάκης» για την τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων του φετινού Europa League, έκανε ο προπονητής της σερβικής ομάδας, Ζάρκο Λάζετιτς.

O 41χρονος τεχνικός αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, τονίζοντας ότι εκείνος και οι παίκτες θα ήθελαν να αγωνιστούν σε ένα γεμάτο γήπεδο, χωρίς όμως να πει το παραμικρό για τη φερόμενη επιστολή που έστειλε η ομάδα του στην UEFA, σχετικά με την παρουσία φίλων της στις κερκίδες.

«Είναι απώλεια γενικώς για το ποδόσφαιρο. Είναι μεγάλη συζήτηση εάν αποτελεί πλεονέκτημα ή όχι για εμάς. Θέλαμε να παίξουμε μπροστά σε κόσμο και σε μία τέτοια ατμόσφαιρα σαν κι αυτή που δημιουργείται στο γήπεδο του Ολυμπιακού. Θεωρούσαμε ότι η παρουσία του κόσμου θα μας έδινε μεγαλύτερο κουράγιο. Θα φανεί σαν ένα φιλικό ματς, ενώ δεν είναι έτσι. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που κρίνει μία πρόκριση. Δεν είναι πλεονέκτημα ούτε για εμάς ούτε για τον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής των Σέρβων.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, περίπου 100 Σέρβοι έχουν ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι. Ωστόσο, δεν προκύπτει ότι πρόκειται για φιλάθλους, αλλά για VIP και χορηγούς της ομάδας, όμως μόνο δέκα εξ αυτών μπορούν να μπουν στο «Καραϊσκάκης» το βράδυ της Πέμπτης.

«Ήρθαμε για μια αναμέτρηση που θα είναι ανταγωνιστική καθώς κρίνεται μία πρόκριση. Έχουμε μεγάλο κίνητρο, γνωρίζουμε πόσο μεγάλος και ιστορικός είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό μας δίνει επιπλέον κίνητρο, όπως και το γεγονός ότι φυσικά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί», πρόσθεσε ο προπονητής της Μπάτσκα Τόπολα, συμπληρώνοντας: «Θα προσπαθήσουμε να νικήσουμε, αυτός είναι ο στόχος, Είναι πολύ δύσκολο, όπως και με την Παρτιζάν και στο ματς με τον Ολυμπιακό, είμαστε ικανοί να νικήσουμε. Είναι τεράστιο όνομα ο Ολυμπιακός στα Βαλκάνια και στην Ευρώπη, όμως πιστεύουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x