Europa League

«Να δείξουμε πως ανήκουμε στην Ευρώπη»

Αισιόδοξος πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανατρέψει το σε βάρος του 1-0 με τη Ζίμπρου εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς ο Μαντούρο, που πρόσθεσε πως η ομάδα πρέπει να δείξει πως ανήκει στην Ευρώπη.

Συγκέντρωση αλλά και τρόπο να μετατρέψει τις ευκαιρίες που δημιουργεί σε γκολ, χρειάζεται ο ΠΑΟΚ προκειμένου να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου ματς από τη Ζίμπρου.

Αυτό τόνισε ο Μαντούρο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, προσθέτοντας ότι με τη βοήθεια του κόσμου, ο «δικέφαλος του Βορρά» μπορεί να τα καταφέρει και να προκριθεί στους ομίλους του Europa Leagu.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς για όλους. Είναι ποδόσφαιρο αυτά τα αποτελέσματα έρχονται. Η Ζίμπρου στον πρώτο αγώνα δημιούργησε ευκαιρίες, ελπίζω να δημιουργήσουμε και εμείς αύριο. Όπως ξέρετε παίζουμε δυνατά στην Τούμπα, μπροστά στους φιλάθλους μας και αύριο όλοι μαζί θα είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα νικήσουμε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη και δυνατή ευρωπαϊκή ομάδα και θα προσπαθήσουμε αύριο να αποδείξουμε ότι ανήκουμε στην Ευρώπη.

Στο πρώτο παιχνίδι το πιο επικίνδυνο ήταν όταν εμείς πηγαίναμε μπροστά και αφήναμε κενά στην άμυνα, αυτό πρέπει να προσέξουμε. Πρέπει αύριο να δημιουργήσουμε ευκαιρίες και να σημειώσουμε ένα γρήγορο γκολ. Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση και η φυσική κατάσταση της ομάδας είναι καλή, ο αντίπαλος δεν σκοράρει εύκολα απέναντί μας το δείξαμε και κόντρα στην Ίντερ. Εμείς δημιουργούμε ευκαιρίες, αλλά δεν σκοράρουμε τόσο συχνά.

Στο πρώτο παιχνίδι φτιάξαμε ευκαιρίες. Ο αντίπαλος περίμενε το λάθος μας και δυστυχώς το κάναμε στο τέλος και σκόραρε. Αύριο πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Αύριο είναι ένα σημαντικό παιχνίδι και θέλουμε την στήριξη του κόσμου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x