Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού, μετά τη βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ μέσα στη Γερμανία για την 5η αγωνιστική του Europa League, μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είμαστε εν αναμονή αποφάσεων. Ο Ολυμπιακός είτε θα στηρίξει το πρότζεκτ με τον Μαρτίνεθ είτε θα πάει σε άλλο πρότζεκτ με άλλον προπονητή, με ό,τι ρίσκα συνεπάγονται και οι δύο επιλογές. Το ένα ρίσκο είναι πως μπορεί να έρθουν και άλλα άσχημα αποτελέσματα, από τη στιγμή που παίζει έτσι η ομάδα. Το άλλο ρίσκο είναι να έρθει το αβέβαιο που φέρνει πάντα μία αλλαγή προπονητή», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Και στη συνέχεια μετέφερε την πληροφορία από την Πορτογαλία, σύμφωνα με την οποία ο Πέδρο Άλβες θα φτάσει σήμερα στην Αθήνα, για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ. Με τον Πορτογάλο και τους Ισπανούς (Κορδόν-Ναβάρο που βρίσκονται από το καλοκαίρι στο σύλλογο), και φυσικά με τους άλλους ανθρώπους του Ολυμπιακού, είναι σε συζητήσεις ο Μαρινάκης, προκειμένου να ληφθούν οι αποφάσεις.

Τέλος τόνισε πως ο Ολυμπιακός είναι βάσει αποτελεσμάτων πρώτος στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη χρειάζεται έναν βαθμό για την τρίτη θέση και το Conference League, όπως χρειάζονται έναν βαθμό η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός. Έχει πετύχει μεγάλες νίκες επί της Γουέστ Χαμ και της Γκενκ, αλλά έχει κάνει και μεγάλα βήματα προς τα πίσω με τα θλιβερές εμφανίσεις του στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τη Φράιμπουργκ.

Ακούστε τι είπε και για τον τραυματισμό του Ποντένσε

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x