Europa League

Νικολογιάννης: «Βήμα βήμα θα φτάσει ξανά ο Παναθηναϊκός εκεί που πρέπει - Χρεώνονται όλοι την ήττα από τη Ρεν»

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM ότι ο Παναθηναϊκός εξελίσσεται σταδιακά και θα επανέλθει εκεί που πρέπει ενώ ξεκαθάρισε πως Γιοβάνοβιτς και παίκτες ήταν… ντεφορμέ κόντρα στη Ρεν.

Με αφορμή την ήττα του Παναθηναϊκού από τη Ρεν, ο Τάσος Νικολογιάννης ξεκαθάρισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 πως είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο η ισοπέδωση, ενώ κατέγραψε την κακή βραδιά του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των ποδοσφαιριστών του.

«O Παναθηναϊκός ήταν σε πολύ κακή βραδιά, οι παίκτες, ο κόουτς και παρουσίασαν μια εικόνα που στενοχωρεί όλους μας. Όταν παίζεις με παίκτη παραπάνω από το 33’, δεν μπορεί να μην απειλείς τον αντίπαλο. Γιατί αυτό έγινε, δεν προβλημάτισε την Ρεν και δεν δημιούργησε κανέναν κίνδυνο. Έπεσε στην παγίδα, έπαιξε ψηλά και άφησε χώρους, με την Ρεν να βάζει δύο γκολ και να τελειώνει το ματς. Ο Παναθηναϊκός είχε σε κακή βραδιά όλους τους παίκτες του, ενώ έχει κάνει και κακό κοουτσάρισμα ο Γιοβάνοβιτς. Γίνεται μια κουβέντα για το ότι έμεινε ο Βιλένα στο γήπεδο και όχι ο Τσέριν, αλλά εγώ είδα τραγικό τον Βιλένα στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο έκανε και ο Τσέριν πολλά λάθη. Έπρεπε να βάλει πιο νωρίς τον Αράο, αλλά υπάρχει η εξήγηση ότι τον υπολογίζει και σαν κεντρικό αμυντικό. Χρεώνονται όλοι την χθεσινή ήττα αλλά δεν συμφωνώ με αυτό που έγινε μετά, με τις υπερβολές. Αν κάποιοι πίστεψαν ότι ο Παναθηναϊκός επειδή απέκλεισε την Μαρσέιγ, έγινε η ομάδα του 2010, λάθος έκαναν. Θα κάνει σιγά-σιγά τα βήματα που πρέπει για να φτάσει ξανά εκεί. Να κάνουμε κριτική, όχι να τα ισοπεδώσουμε όλα. Η ομάδα εξελίσσεται σιγά-σιγά», ανέφερε.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει τουλάχιστον να περάσει στο Conference League γιατί αλλιώς θα μιλάμε για αποτυχία και να κάνει του χρόνου το κάτι παραπάνω.

Ο Νικολογιάννης σημείωσε ότι περιμένουμε να δούμε την κατάσταση του Γεντβάι, που έπαθε κράμπες αλλά λπογικά θα είναι έτοιμος γιοα την Κυριακή, αλλά και πως το ματς με την Κηφισιά θα είναι παγίδα για τον Παναθηναϊκό.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x