Europa League

Νικολογιάννης: «Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για Βιγιαρεάλ»

Τις εκτιμήσεις του για την ενδεκάδα, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει δείξει κάτι μέσω των προπονήσεων, έκανε ο Τάσος Νικολογιάννης.

Πρεμιέρα στη φάση των ομίλων του Europa League κάνει ο Παναθηναϊκός που υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ (21/09, 19:45).

Οι «πράσινοι» αναζητούν το θετικό αποτέλεσμα, με τον Τάσο Νικολογιάννη να αναφέρει στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM τις εκτιμήσεις του για την ενδεκάδα, αφού ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει δείξει κάτι μέσω των προπονήσεων.

«Δεν έχει δείξει κάτι ο Γιοβάνοβιτς. Εκτίμηση κάνω, θα είναι η ίδια ενδεκάδα με το Αγρίνιο λογικά με μία αλλαγή. Ο Μλαντένοβιτς αντί του Χουάνκαρ», είπε αρχικά.

«Ο Μπρινιόλι στην εστία, Κώτσιρας δεξιά, Μλαντένοβιτς αριστερά και οι Σένκεφελντ, Μάγκνουσον στα στόπερ. Ρούμπεν, Βιλένα, Μπερνάρ η τριάδα στα χαφ, με τους Μαντσίνι, Παλάσιος στα εξτρέμ και τον Ιωαννίδη στην επίθεση», ανέφερε και συμπλήρωσε πως δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αλλαγή στο αρχικό σχήμα, αλλά η βάση θα είναι αυτή.

«Αλλαγές θα γίνουν από την άλλη εβδομάδα, με τον Αστέρα Τρίπολης και τον ΠΑΟΚ γιατί θα έχει δώσει ήδη δύο σερί απαιτητικά ματς με Βιγιαρεάλ και ΑΕΚ, οπότε μετά ίσως να κάνει μια διαχείριση», τόνισε.

Ακούστε το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού από τον Τάσο Νικολογιάννη:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x