Europa League

Νικολογιάννης: «Οι σκέψεις του Γιοβάνοβιτς για ενδεκάδα - Δεν χαλάει τον Παναθηναϊκό η ισοπαλία»

Ακούστε τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League από τον Τάσο Νικολογιάννη στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με τη Μακάμπι Χάιφα για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League μετέφερε από το Ισραήλ για χάρη του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης.

Αρχικά ανέφερε ότι η αποστολή των «πράσινων» θα επιστρέψει βράδυ Παρασκευής (6/10) στην Ελλάδα, έτσι ώστε να ξεκινήσει την προετοιμασία της η ομάδα για την εξ αναβολής αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο ότι το παιχνίδι της Πέμπτης είναι «τελικός» για τη Μακάμπι, η οποία μετά την ήττα της πρώτης αγωνιστικής από τη Ρεν, χρειάζεται το τρίποντο για να παραμείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Τέλος, ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα… χαλαστεί με μια ενδεχόμενη ισοπαλία, στάθηκε στις δυσκολίες, που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές ομάδες όποτε ταξιδεύουν στο Ισραήλ, ενώ αναφέρθηκε και στις σκέψεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ενδεκάδα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε σύγκριση με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x