Europa League

Νίνης: «Δεν μας καλύπτει μόνο η πρόκριση»

Ξεκάθαρος πως ο ΠΑΟΚ οφείλει να συνεχίσει την πορεία του στο Europa League και μετά τη φάση των «32» παρουσιάστηκε ο Σωτήρης Νίνης, με δηλώσεις του μετά το ματς με τη Σαχτέρ.

Να φτάσει ο ΠΑΟΚ όσο πιο μακριά γίνεται στο Europa League είναι ο στόχος της ομάδας όπως τόνισε ο Σωτήρης Νίνης. Ο Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός, μετά τη νίκη – πρόκριση επί της Σαχτέρ, τόνισε πως ο «δικέφαλος του Βορρά» οφείλει να προχωρήσει στη διοργάνωση και να μην επαναπαυθεί στη φάση των «32».

Αναλυτικά:


Για την εμφάνιση του ΠΑΟΚ: «Νομίζω ότι δε βάλαμε γκολ στο πρώτο μέρος δε σημαίνει ότι δεν παίξαμε καλά. Το διορθώσαμε στο δεύτερο μέρος, βέβαια έπεσε η απόδοση μας, αλλά σίγουρα μας επηρέασε και ο συνθετικός τάπητας».

Για τις πολλές ισοπαλίες και τη σημερινή νίκη: «Σημαίνει ότι ήμασταν πιο αποφασιστικοί σήμερα, χωρίς άγχος και πήραμε τη νίκη που μας έδωσε την πρόκριση».

Για το γεγονός ότι στο προηγούμενο ματς ήταν εκτός και σε αυτό με τη Σαχτιόρ ήταν βασικός: «Σέβομαι την απόφαση του προπονητή. Από εκεί και πέρα μου δόθηκε η ευκαιρία σήμερα να αγωνιστώ βασικός και έκανα το καθήκον μου».

Για τον αγώνα με τα Γιάννινα: «Είναι τελείως διαφορετικές οι συνθήκες. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προσαρμοστούμε σε εκείνες τις συνθήκες του αγώνα».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει εκτός από τους «32»: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Νομίζω δε μας καλύπτει μόνο αυτή η πρόκριση. Θέλουμε να συνεχίσουμε και να πάμε όσο πιο μακριά μπορούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x