Europa League

Ντέμης: «Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα με την Μπάτσκα Τόπολα ο Ολυμπιακός»

Ακούστε όσα ανέφερε ο Ντέμης Νικολαΐδης στην εκπομπή Fair Play για την επερχόμενη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάτσκα Τόπολα.

Η αναβολή της 14ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League επέτρεψε στις τέσσερις ελληνικές ομάδες που μετέχουν στην Ευρώπη να στρέψουν από τώρα το βλέμμα στα ματς της 6ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων σε Europa & Conference League.

Έτσι, ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Ολυμπιακό στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόπολα, όπου αρκεί ένας βαθμός στους «ερυθρόλευκους» προκειμένου να συνεχίσουν στα νοκ άουτ του Conference.

Σχολιάζοντας το αντάμωμα με τους Σέρβους, ο Ντέμης Νικολαΐδης ανέφερε στην εκπομπή Fair Play πως κατά τη γνώμη του και με δεδομένα όσα είχε δει στο πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, δεν προβλέπεται να έχει πρόβλημα ο Ολυμπιακός για να πάρει αυτό που θέλει.

«Δεν είναι ένα ματς που μπορεί να προβληματίσει τον Ολυμπιακό, είναι μεγάλη η διαφορά ποιοτικά, θα μου κάνει μεγάλη εντύπωση» ανέφερε συγκεκριμένα, τονίζοντας πως εν συνεχεία, πρέπει ο Καρβαλιάλ να ασχοληθεί με το ρόστερ των Πειραιωτών, καθώς «υπάρχουν παίκτες που ακόμα δεν έχουμε δει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x