Europa League

Ντέμης για Παναθηναϊκό: «Σαν να μην είχε πρωταρχικό στόχο το ''διπλό'' με Βιγιαρεάλ - Κρατάω τη νοοτροπία του»

Την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βιγιαρεάλ σχολίασε ο Ντέμης Νικολαΐδης συζητώντας με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Στην αντίδραση που έβγαλε ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Βιγιαρεάλ (3-2), στάθηκε ο Ντέμης Νικολαΐδης συζητώντας για την εμφάνιση του «τριφυλλιού» με τον Βάιο Τσούτσικα στην εκπομπή «Fair Play» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Τόνισε, δε, ότι κρατάει τη νοοτροπία που έβγαλαν οι «πράσινοι» που, όπως εξήγησε, έχει να κάνει και με τον προπονητή τους.

Ο παλαίμαχος άσος σημείωσε ότι του δόθηκε η εντύπωση πως ο Παναθηναϊκός δεν είχε ως πρωταρχικό στόχο το «διπλό», μιας και, δεδομένων και των υπόλοιπων υποχρεώσεών του, με νίκη δεν θα ήταν στο χέρι του η πρόκριση στο Europa League.

«Έχω την εντύπωση ότι σαν να μην είχε ως πρωταρχικό στόχο ''να πάω να πάρω το διπλό για να συνεχίσω, να εξαντλήσω όποια πιθανότητα έχω να συνεχίσω στο Europa League''. Και η εντεκάδα με κάνει να το πιστεύω αυτό. Εάν θες να το χτυπήσεις, βάζεις τους καλύτερους. Πάντως δεν ήταν χειρότερη ομάδα από τη Βιγιαρεάλ. Εάν με νίκη κόντρα στη Βιγιαρεάλ συνέχιζε στο Europa League, θα ήταν μια άλλη κουβέντα. Δεν συνέβαινε όμως. Οι ομάδες μας περισσότερες πιθανότητες έχουν να κάνουν μια πορεία στο Europa Conferne League παρά στις άλλες διοργανώσεις.

Επίσης, αντέδρασε τρομερά. Το χτύπησε για λόγους πρεστίζ, με τον δικό του τρόπο. Γύρισε όλη την εικόνα στο τέλος. Όμως, ήξερε ότι πολύ δύσκολα θα χτυπήσει τη 2η θέση ό, τι και να γινόταν, η Βιγιαρεάλ υπολείπεται και ένα ματς. Επίσης, έχει παίκτες που πρέπει να προστατεύσει. Ωραία, τα λέμε εμείς , αλλά ένας προπονητής σκέφτεται το ρόστερ του και τη συνέχεια του πρωταθλήματος, δεν είναι μεμονωμένα ένα παιχνίδι. Από τον Παναθηναϊκό κρατάω τη νοοτροπία του και αυτό έχει να κάνει με τον προπονητή του
», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντέμης.

Εν συνεχέια, υπογράμμισε ότι είναι στο χέρι του Παναθηναϊκού η πρόκριση στο Europa Conferene League, ενώ εξήρε και την παρουσία προσώπων όπως των Ιωαννίδη και Αϊτόρ.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x