Europa League

Ντοσεβί στο sport-fm.gr: «Ο Άγιαξ είναι το φαβορί»

Ο πρώην εξτρέμ του Ολυμπιακού, Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος αγωνίζεται στην αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League, Σταντάρ Λιέγης, σχολίασε μέσω του sport-fm.gr την πρόσφατη κλήρωση.

Ο Ματιέ Ντοσεβί, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη σεζόν 2014-15 και αγωνίζεται από πέρυσι στη Jupiler League με τη Σταντάρ Λιέγης μίλησε στον sport-fm.gr για τον έβδομο όμιλο του Europa League, όπου κληρώθηκε η ομάδα του με Παναθηναϊκό, Άγιαξ και Θέλτα, χαρακτηρίζοντάς τον πολύ δύσκολο. Ένα χρόνο, μάλιστα, πριν πάει ο Γάλλος εξτρέμ στην βελγική ομάδα, οι «πράσινοι» είχαν βρεθεί ξανά αντιμέτωποι με την Σταντάρ Λιέγης στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λίγκ, όταν και είχαν αποκλειστεί.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο sport-fm.gr

Για τον όμιλο με Παναθηναϊκο, Άγιαξ και Θέλτα στο Γιουρόπα Λιγκ:

«Θεωρώ ότι κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση είναι δύσκολη. Παίζουμε εναντίον ομάδων με μεγάλη εμπειρία σε ευρωπαϊκό επίπεδο οπότε φυσικά και θα είναι πάρα πολύ δύσκολο. Πιστεύω ότι ο Άγιαξ είναι το φαβορί. Είναι δύσκολα γκρουπ αλλά και πολύ συναρπαστικό ταυτόχρονα. Είμαι ενθουσιασμένος. Κάθε παίκτης θέλει να παίζει στο Europa League ή στο Champions League. Δεν έχει σημασία με ποια ομάδα κληρώνεσαι στον όμιλο, είναι πάντα συναρπαστικό. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η διοργάνωση και ελπίζω να προκριθούμε».

Για το αν έχει εικόνα από τον τωρινό Παναθηναϊκό:

«Όχι δεν ξέρω τίποτα για τον Παναθηναϊκό αυτό τον καιρό. Θα έχουμε τον καιρό να αποκτήσουμε εικόνα από τον Παναθηναϊκό, να μελετήσουμε την ομάδα. Φυσικά το μόνο που θυμάμαι είναι ότι είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην έδρα του, είναι πολύ καυτή η ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι οπαδοί. Θυμάμαι κάποια παιχνίδια εκεί με τον Ολυμπιακό. Έχω καλές αναμνήσεις, έχω και κακές οπότε θα δούμε. Πραγματικά ανυπομονώ να γυρίσω στη Ελλάδα να παίξω τέτοιου είδους παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι θα επιστρέψει στην Αθήνα:

«Χαίρομαι πολύ που θα επιστρέψω στην Αθήνα ακόμα και αν είναι μόνο για ένα παιχνίδι. Ακόμα έχω κάποιους καλούς φίλους στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ ωραίο που θα τους δω ξανά. Είναι πολύ όμορφα στην Αθήνα, έχω περάσει πολύ καλές στιγμές με την γυναίκα μου εκεί και είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα επισκεφτώ ξανά την πόλη».

Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x