Ένας όχι ιδιαίτερα γνωστός διαιτητής, που ουδέποτε έχει βρεθεί στο δρόμο ελληνικής ομάδας, ορίστηκε από την UEFA στον πρώτο αγώνα του Ολυμπιακού με την Οσμανλίσπορ.
Πρόκειται για τον Γάλλο Ρούντι Μπουκέ, 40 ετών, που είναι διεθνής από το 2011. Φέτος έχει διευθύνει δύο αγώνες των ομίλων του Champions League (Ρεάλ-Λέγκια 5-1 και Λέστερ-Κλαμπ Μπριζ 2-1) και έναν του Europa League (Πλζεν-Ρόμα 1-1), ενώ ήταν και στο Φινλανδία-Κροατία 0-1 για τα προκριματικά του Μουντιάλ.
Έχει «σφυρίξει» πάντως δύο φορές την Εθνική Ελπίδων, στο 4-5 με τη Γερμανία του 2011 και το 5-1 με τη Σουηδία το 2013 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






