Europa League

Νικολακόπουλος: «Ο ορισμός του ''τελικού'' το αποψινό ματς του Ολυμπιακού»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τη δική του ανάλυση για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Άιντραχτ στο Καραϊσκάκη, για την 4η αγωνιστική του Europa League, έκανε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχουμε συνηθίσει να μιλάμε για παιχνίδια-τελικούς, όμως απόψε είναι πράγματι ένα τελικός για τον Ολυμπιακό αλλά και την Άιντραχτ. Παίζεται η πρώτη θέση του ομίλου, που είναι και το πιο σημαντικό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Αυτό αφορά τον νικητή, αφού αν χάσει ο Ολυμπιακός δεν θα έχει εξασφαλίσει ούτε τη δεύτερη ούτε την τρίτη θέση. Αν και είχε μία ήττα στη Γερμανία, που ήταν ένα αποδεκτό αποτέλεσμα», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, υπογράμμισε: «Κοιτούσα το ράνκινγκ της UEFA και ο Ολυμπιακός με την Άιντραχτ είναι στην ίδια θέση, 37 η Άιντραχτ και 38 ο Ολυμπιακός. Με μόνο τρεις συμμετοχές η Άιντραχτ έχει 38.000 πόντους. Για να καταλάβουμε με ποια ομάδα παίζει ο Ολυμπιακός, είναι μία ομάδα με ρόστερ 200 εκατ. ευρώ. Είναι σημαντικό ότι δεν παίζει ο Κόστιτς. Να δούμε πώς θα επηρεάσει την Άιντραχτ η απουσία αυτή».

Παράλληλα, ανέφερε πως τέτοια εποχή οι Πειραιώτες στη συγκεκριμένη αγωνιστική των ευρωπαϊκών διοργανώσεων τα πηγαίνουν καλά, έχοντας θετικά αποτελέσματα και πρέπει να πάμε πολύ πίσω για να δούμε κάτι διαφορετικό.

Επίσης, μίλησε για τις μάχες του Ολυμπιακού με τις γερμανικές ομάδες.

Ακούστε τα όσα είπε για την ενδεκάδα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x