Δυνατό στην άμυνα θέλει να δει τον ΠΑΟΚ κόντρα στην Μπρόντμπι ο Ρόμπιν Όλσεν, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής αναμέτρησης (20/8, 20:00). Ο Σουηδός τερματοφύλακας τόνισε: «Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας» και μίλησε επίσης στις ιδιαίτερες καιρικές συνθήκες που θα συναντήσουν οι Δανοί.
Αναλυτικά μίλησε για:
-το πόσο σημαντικό είναι να διατηρηθεί το «μηδέν» πίσω: «Είναι πάντα σημαντικό να είσαι δυνατός στην άμυνα, ειδικά σε τέτοια παιχνίδια που μετρούν τα εκτός έδρας γκολ».
-το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ: «Δεν την γνωρίζω τόσο καλά την Μπρόντμπι. Δεν έχω παίξει αντίπαλος, έχω κάποιους φίλους στην Δανία που την ξέρουν, αλλά εγώ δεν την ξέρω».
-την αλλαγή θερμοκρασίας και το αν θα δυσκολέψει τους Δανούς: «Σίγουρα είναι κάτι που μπορεί να τους δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά και εμείς θα πάμε στην Δανία για να παίξουμε σε διαφορετικό κλίμα σε μία εβδομάδα. Εγώ, βέβαια, είναι συνηθισμένος στις θερμοκρασίες της Δανίας. Σίγουρα μπορεί να έχουν πρόβλημα οι της Μπρόντμπι αύριο».
-τις πιθανότητες πρόκρισης: «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στην άμυνα. Έχω παίξει συμπαίκτης με έναν παίκτη της Μπρόντμπι και ξέρω ότι είναι πολύ επικίνδυνοι στην επίθεση. Πρέπει να τους σταματήσουμε, έχουμε μεγαλύτερες πιθανότητες πρόκρισης. Πρέπει να πιστεύουμε στις δυνατότητές μας».
-το γεγονός ότι το πρώτο παιχνίδι είναι στην Τούμπα: «Για να περάσουμε πρέπει να παίξουμε καλά και στα δύο παιχνίδια. Ίσως είναι καλύτερα το δεύτερο παιχνίδι να είναι στην έδρα σου αλλά δεν είναι κάτι που το σκεφτόμαστε».
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






