Europa League

Με ροτέισον και Τζολάκη-Σουρλή στη Φρανκφούρτη ο Ολυμπιακός

Λίφτινγκ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αναμένεται να κάνει ο Πέδρο Μαρτίνς κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Φρεσκάρει την ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης ο Μαρτίνς.

Με αρκετές αλλαγές πρόκειται να παρατάξει τους Πειραιώτες στην εκτός έδρας αναμέτρηση (21/10, 22:00) με τους Γερμανούς για την 3η αγωνιστική του Europa League ο Πορτογάλος τεχνικός, όπως ανέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Είναι εμφανές ότι χρειάζονται ανάσες οι Πειραιώτες, καθώς κάποιοι διεθνείς παίκτες δεν έχουν επιστρέψει φρέσκοι μετά τη διακοπή λόγω εθνικών, ενώ ακολουθεί και η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Μάλιστα, είναι πιθανόν να υπάρξουν αλλαγές και στις τρεις γραμμές από τον 51χρονο τεχνικό.

Επιπλέον, θα είναι στην αποστολή, η οποία θα πετάξει για Γερμανία και ο Κωνσταντίνος Τζολάκης, ο οποίος θα βρίσκεται και στον πάγκο, αλλά και ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος ίσως βρεθεί στον πάγκο. Αμφότεροι έχουν μόνο αρνητικά τεστ για Covid-19, ενώ δεν έχουν παρουσιάσει συμπτώματα μετά την επιστροφή τους από την Εθνική Ελπίδων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x