Europa League

Νικολακόπουλος: «Υποψήφιος ο Χουάνγκ για την ενδεκάδα κόντρα στον Απόλλωνα»

Τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν στον Ολυμπιακό για την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Κάρλος Κορμπεράν στο αποψινό ματς κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τις τελευταίες πληροφορίες που προκύπτουν σχετικά με την ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει ο Κάρλος Κορμπεράν στην αποψινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Απολλωνα Λεμεσού μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο ρεπόρτερ του σταθμού, βλέπει ως επιλογές τους δέκα που αγωνίστηκαν στην Μπρατισλάβα κόντρα στη Σλόβαν και από εκεί και πέρα μία θέση διεκδικείται από τους Μασούρα (που θα παίξει αν είναι έστω 80% καλά, κάτι που και αυτό είναι μεγάλο ερωτηματικό), καθώς μένει να φανεί η κατάστασή του μέχρι την τελευταία στιγμή, Χουάνγκ και Αγκιμπού, τονίζοντας ότι μεταξύ των δύο τελευταίων, φαβορί θεωρεί τον Νοτιοκορεάτη.

Επιπλέον, σχολιάζοντας τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί για την πολύ σημαντική αυτή αναμέτρηση, εστίασε στις πολλές και σοβαρές απουσίες που έχει ο Ολυμπιακός για ακόμα ένα παιχνίδι στα φετινά ευρωπαϊκά του και συγκεκριμένα τους Βρσάλικο, Παπασταθόπουλο, Μαντί Καμαρά, Γκάρι Ροντρίγκες, Αμπουμπακάρ Καμαρά συν τον Γιώργο Μασούρα που δεν είναι στο 100%.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ενδιαφέρον της μάχης ανάμεσα στους δύο Ισπανούς προπονητές, Νταβίντ Καταλά και Κάρλος Κορμπεράν, που έχουν κοινό σημείο ότι ανέλαβαν πριν από λίγες μέρες και ότι αυτό θα είναι το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του τεχνικού Απόλλωνα και μόλις το τρίτο αυτό του τεχνικού του Ολυμπιακού.

Ακούστε όσα είπε o Kώστας Νικολακόπουλος:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x