Europa League

Η κριτική του Ολυμπιακού: Πανταχού παρών ο Σισέ, άρεσαν οι… Καμαρά-δες

Ο Σισέ ήταν ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στην «τριάρα» επί της Σλόβαν, με τους δύο Καμαρά να είναι εξαιρετικοί και τον Βάτσλικ να αφήνει θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με το ευρύ 3-0 επί της Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχοντας κορυφαίο τον Παπ Αμπού Σισέ και άξιους συμπαραστάτες τους δύο Καμαρά, Μαντί και Αγκιμπού. Ο Βάτσλικ άφησε επίσης πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ και οι Εμβιλά, Μασούρας έκαναν άλλη μία εμφάνιση που άρεσε!

Το sportfm.gr περνάει από… ακτίνες Χ τον Ολυμπιακό:

Βάτσλικ: Δεν χρειάστηκε να επέμβει σε κάποια τελική, αφού καμία δεν βρήκε εστία αλλά έδειξε πως είναι διαρκώς σε εγρήγορση και πως βλέπει γήπεδο. Είτε με τα χέρια είτε με τα πόδια έπαιζε γρήγορα και βοηθούσε στην ανάπτυξη της μπάλας.

Λαλά: Μεστό παιχνίδι από τον δεξιό μπακ. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα, δείχνοντας να διορθώνεται στο ανασταλτικό κομμάτι, ενώ επιθετικά είχε προωθήσεις και συνεργασίες αλλά χωρίς ιδιαίτερα αποτελέσματα.

Σωκράτης: «Βράχος» ο Έλληνας στόπερ, είχε σωστές τοποθετήσεις και παρεμβάσεις όταν η Σλόβαν ήθελε να επιτεθεί. Ειδικά μετά το πρώτο τέταρτο (διάστημα στο οποίο προσπάθησαν οι φιλοξενούμενοι να βρουν κόντρες), δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Σισέ: Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, σβήνοντας την κακή παρένθεση στο ματς με την Λουντογκόρετς στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εξαιρετικές τοποθετήσεις και επεμβάσεις, με πολλά κοψίματα, ενώ επιθετικά ήταν μέσα σε πολλές φάσεις, σκοράροντας ένα γκολ και έχοντας συμμετοχή και στο τρίτο.

Ρέαμπτσουκ: Όπως και ο Λαλά, έτσι και ο Μολδαβός έκανε μεστό παιχνίδι. Αμυντικά είναι «σκύλος» και δεν δέχεται εύκολα ντρίμπλες, το θέμα του είναι στο δεύτερο μισό του γηπέδου όπου θέλει δουλειά στις σέντρες και στα γυρίσματά του.

Εμβιλά: Άλλο ένα πολύ καλό παιχνίδι του Γάλλου χαφ, ελέγχει όλο τον άξονα και το παιχνίδι γενικότερα. Δεν επιτρέπει στους αντιπάλους του να παίξει κάθετα, βρίσκεται διαρκώς κοντά στις φάσεις και έχει την πρώτη σωστή πάσα που χρειάζεται για τη δημιουργία του παιχνιδιού.

M. Καμαρά: Εκ των κορυφαίων του Ολυμπιακού! Η βελτίωση που έχει υπό τις οδηγίες του Πέδρο Μαρτίνς είναι τεράστια και αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα του. Ο ορισμός του box-to-box χαφ, βοηθάει στη σύνδεση των γραμμών των «ερυθρόλευκων» και έχει αστείρευτα πνευμόνια. Εξαιρετικός και πάλι!

Μασούρας: Αν έπαιζε σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα, θα κόστιζε καμιά… 20αριά εκατ. ευρώ! Άριστος τακτικά, βοηθάει σημαντικά και στην επίθεση δημιουργώντας πλέον ολοένα και περισσότερο για τους συμπαίκτες του. Είχε 2-3 τελικές για να σκοράρει, βρήκε εστία αλλά δεν νίκησε τον αντίπαλο πορτιέρε σε καμία από αυτές!

Βαλμπουενά: Αγέραστος ο Γάλλος, δίνει σε κάθε ματς το 100% και βγάζει προσωπικότητα και αυταπάρνηση στο γήπεδο. Οι εκτελέσεις στις στατικές φάσεις ήταν πολύ καλές, δημιουργώντας για τους συμπαίκτες του. Όσο αντέχει, θα προσφέρει.

Αγκιμπού Καμαρά: Θα μεγαλώσει και θα βελτιωθεί μέσα από τα παιχνίδια! Έχει πολύ διάθεση, «τσαγανό» και πολλά τρεξίματα. Μέσα στις φάσεις διαρκώς, ξέρει να βρίσκεται με τους συμπαίκτες του, αλλά του λείπει σαφώς η εμπειρία.

Ελ Αραμπί: Δείχνει έξω από τα νερά του! Είναι μέσα στις φάσεις, αλλά το τετ-α-τετ που χάνει στο 27ο λεπτό δεν θα το έχανε άλλη φορά. Σαφέστατα επηρεασμένος από την περιπέτεια που είχε προ εβδομάδων, θέλει παιχνίδια για να επανέλθει και να βρει ρυθμό.

Μάρκοβιτς: Μπήκε στο 74ο λεπτό στη θέση του Σισέ, πρόλαβε να κάνει μια έγκαιρη παρέμβαση στο ματς που δεν είχε καλό ρυθμό προς το φινάλε του.

Ονιεκούρου: Ντεμπούτο για τον Νιγηριανό, μπήκε στο 74ο λεπτό. Δεν μπορεί να κριθεί ασφαλώς, αλλά έδειξε σε μία-δύο κινήσεις του πως έχει έκρηξη και πηγαίνει στο ένας με έναν.

Μπουχαλάκης: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Βρουσάι: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Κουντέ: Αγωνίστηκε λίγο και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x