Europa League

Νικολακόπουλος: «Πάλεψε σαν λιοντάρι ο Ολυμπιακός, αλλά ήταν 10 εναντίον 12»

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο.

Το σχόλιό του για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο κατέθεσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

«Τέσσερις ημέρες μετά το σοκαριστικό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός όρθωσε ανάστημα, έπαιξε σαν λιοντάρι κόντρα σε παίκτες, που αξίζουν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ και στάθηκε όρθιος με κορυφαίους τους Πασχαλάκη και Ρέτσο. Ήταν και άτυχος στη φάση του δοκαριού στο 86', δεν πήρε, τελικά, αποτέλεσμα και πλέον θα πρέπει να κάνει διπλό στη Γερμανία αν θέλει να συνεχίσει στο Europa», ήταν αρχικά τα λόγια του ρεπόρτερ των Πειραιωτών.

Και πρόσθεσε: «Το πρόβλημα, πάντως, ήταν πως φαινόταν σαν να έπαιζε σε δεύτερο σερί παιχνίδι χωρίς σέντερ φορ, ενώ στο κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού ο διαιτητής έπαιζε όπως θα έπαιζε ο Μόγες με χαρακτηριστική τη στιγμή με τον Ορτέγκα έξω από την περιοχή, που άφησε πλεονέκτημα σε φάση, που υποδέχθηκε οφσάιντ. Στο δε 5άλεπτο των καθυστερήσεων, ζήτημα είναι να παίχθηκε ένα λεπτό»!

Ακούστε το σχόλιο του Κώστα Νικολακόπουλου:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x