Europa League

Διακοπή στο Ομόνοια-Σέριφ, δέχθηκε αντικείμενο ο βοηθός - Αποδοκιμασίες για βασίλισσα Ελισάβετ!

Ο Ατιεμγουέν που πέρυσι ήταν στην Ομόνοια έκανε το 2-0 για τη Σέριφ και πανηγύρισε μπροστά στους Κύπριους, με αποτέλεσμα να γίνει χαμός, με αντικείμενο να βρίσκει τον βοηθό και το ματς να διακόπτεται!

Ένας χαμός στο Ομόνοια-Σέριφ, στην πρεμιέρα του Europa League!

Πριν την έναρξη του αγώνα καταρχήν, οι οπαδοί των γηπεδούχων, όχι απλά δεν τήρησαν τη μονόλεπτη σιγή για τη βασίλισσα Ελισάβετ, η οποία απεβίωσε αργά το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά αποδοκίμασαν έντονα! Μόλις ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του ΓΣΠ η απόφαση της UEFA για τήρηση μονόλεπτης σιγής εις μνήμην της βασίλισσας Ελισάβετ, οι πλείστοι οπαδοί του «τριφυλλιού» είτε αποδοκίμασαν είτε φώναζαν συνθήματα για την ομάδα τους.

Στο 2', και στη φάση του πρώτου γκολ των Μολδαβών, ο Φαμπιάνο δέχθηκε χτύπημα στον λαιμό, και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Ομόνοιας συγκρούστηκε με τον Ρασίντ, αφού ο ποδοσφαιριστής της Σέριφ πλάσαρε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Φαμπιάνο έσφιξε τα δόντια και έμεινε στο γήπεδο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, όμως στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε από τον Ουζόχο.

Για να φτάσουμε στο χάος του 55'. Σε εκείνο το λεπτό, ο πρώην ποδοσφαιριστής των «πρασίνων», Ιγιάγια Ατιέμγουεν, έκανε το 2-0 για τη Σέριφ από το σημείο του πέναλτι, και πήγε και πανηγύρισε μπροστά στους Κύπριους. Δεν ήθελε και πολύ, λοιπόν, για να ανάψουν τα αίματα.

Οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν δεκάδες αντικείμενα από τη δυτική κερκίδα προς το μέρος του βοηθού διαιτητή, Γιούρε ΠραπρότνικΡάντε Ομπρένοβιτς, έδωσε εντολή στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να πάνε στα αποδυτήρια, διακόπτοντας την αναμέτρηση. Εννέα λεπτά αργότερα ο αγώνας άρχισε εκ νέου, αφού προηγουμένως έγινε προειδοποιητική ανακοίνωση.

Η αντίδραση των οπαδών της Ομόνοιας προκάλεσε εκνευρισμό στον Νιλ Λένον, ο οποίος μίλησε σε έντονο ύφος προς την εξέδρα. Είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι στο «τριφύλλι» θα πέσει βαριά «καμπάνα» από την UEFA.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x